TRAGEDIJA NA SKADARSKOM JEZERU: Pronađeno beživotno tijelo - Volim Podgoricu

TRAGEDIJA NA SKADARSKOM JEZERU: Pronađeno beživotno tijelo

Tijelo Ratka Kumburovića, koji je stradao početkom februara u brodskoj nesreći na Vranjini, pronađeno je danas kod ostrva Grmožur.

Direktor Regionalnog centra za obuku ronilaca Veselin Mijajlović kazao je za CdM da su tijelo u Skadarskokm jezeru jutros pronašli mještani.

“Tijelo je jutros isplivalo na površinu. Pronašli su ga mještani koji su tragali ovih dana za tijelom zajedno sa roniocima”, dodao je on.

Potraga za Kumburovićevim tijelom trajala je mjesec dana.

U nesreći na Vranjini stradali su supružnici Jana i Ratko Kumburović, njihova dvanaestogodišnja ćerka i Darko Vujošević, koji je pokušao da ih spasi.

Vujoševićevo tijelo pronađeno je 24. februara. MUP je odlučio da ga posthumno odlikuje za hrabrost i požrtvovanost plaketom, što je najviše priznanje u oblasti zaštite i spašavanja.

Tijela Jane Kumburović i njene kćerke pronađena su ranije.

Izvor: 

2 komentara

  1. Rather good post. I simply found your site not to mention was going to believe which i experience unquestionably appreciated searching your blog items. In fact We are registering to an individuals feed and I we imagine you compose once soon enough!

  2. Ashton Kutcher and Demi Moore have already spoken out against the idea, saying that they’d rather not encourage anymore people to stalk celebrities. So, the first thing to do is to decide the purpose of your ad.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com