Biraju se dekani Elektrotehničkog i Biotehničkog fakulteta - Volim Podgoricu

Biraju se dekani Elektrotehničkog i Biotehničkog fakulteta

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore (UCG) je na današnjoj sjednici odobrio zaključenje sporazuma za osnivanje Balkanskog instituta za nauku i inovacije sa Univerzitetom Cote d Azur.

Predsjednik Upravnog odbora UCG prof. dr Duško Bjelica kazao je da je zaključenje ovog sporazuma Upravni odbor odobrio na predlog rektora UCG prof. dr Danila Nikolića, koga je i ovlastio da u ime Univerziteta potpiše sporazum.

„Na današnjoj sjednici je, između ostalog, usvojen i Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Institutu – Centru izvrsnosti za istraživanja i inovacije Univerziteta Crne Gore“, kazao je predsjednik Bjelica po završetku sjednice.

Upravni odbor je danas utvrdio i rokove za izbor dekana Biotehničkog fakulteta i Elektrotehničkog faklulteta UCG, a na osnovu donešene Odluke o pokretanju postupka za izbor dekana.

Konkurs za izbor dekana biće objavljen u Biltenu UCG i u dnevnom listu koji izlazi u Crnoj Gori, a prijave na konkurs podnosiće se u roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa u novinama. Nakon objavljivanja konkursa, Vijeće Fakulteta je u obavezi da formira izbornu komisiju.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com