Podgorica: Koncert grupe ,,Ničim izazvan” u KIC-u - Volim Podgoricu

Podgorica: Koncert grupe ,,Ničim izazvan” u KIC-u

 

Regionalno popularna beogradska grupa “Ničim izazvan” predstaviće premijerno svoj nedavno objavljen album “Aurora” u utorak, 26.marta, u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović” u 20 sati.

Podgorička publika biće u prilici da uživa u pjesmama sa novog albuma, ali i u hitovima sa prethodna dva.

,Jako smo ponosni na odrađeni posao i sigurni smo da je ovo naš najzreliji album! Ponosni smo i na to što smo stilski ostali vijerni onome što smo bili i kada smo započeli ovu divnu avanturu prije gotovo sedam godina”, Bojan Gluvajić, vokal i gitarista benda
“Ničim izazvan” osnovali su 2011. godine sadašnji frontmeni Bojan Gluvajić i Boris Bokalov, a najveću pažnju izazvali su već naredne godine kada je njihov singl “O tebi” proglašen za najbolji na radio stanici B92, ali i na drugim radio stanicima. Nakon toga nizali su se uspješni singlovi “Živeti u prošlosti”, “Tužne devojke”, “Glas”, “Trideset”, “Bilo gde”, koji su se 2014. našli na njihovom prvom albumu koji su nazvali “Ničim izazvan”. To im je bila “odskočna daska” za koncerte koji su uslijedili, a tokom 2014. i 2015. nastupali su na većini festivala u zemlji i regionu, među kojima je bio i nastup na “Nišvilu” i klubu “Feedback”. Singlovima “Rekla je”, “Bo bo bom”, “Dalijev brk” i duet “Beskućnik” sa Darkom Rundekom najavili su drugi album.
Bend čine: Boris Bakalov (vokal), Bojan Gluvajić (vokal, el.gitara), Mane Gluvajić (bas gitara), Borislav Kuga (klavijatura), Nemanja Vujović (akustična gitara), Igor Martinko (violina,truba,harmonika), Dragana Ilić (vokal), Marko Leđenac (bubnjevi), Nikola Petrović (trombon)

Ulaznice po cijeni od 7 eura možete kupiti svakog radnog dana na biletarnici KIC-a od 9 do 20 sati, a za rezervaciju možete pozvati broj 020 664 237.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com