Smrt Milana Škerovića: Pupoviću osam godina zatvora! - Volim Podgoricu

Smrt Milana Škerovića: Pupoviću osam godina zatvora!

Iako se Milan Pupović prema optužnici tereti za krivično djelo ubistvo, sud je našao da subjektivne radnje okrivljenog nisu bile usmjerene na lišenje života oštećenog, već da ga tjelesno povrijedi.

Pupović je danas, odlukom vijeća sudije Predraga Tabaša, osuđen na osam godina zatvora u šta mu se računa vrijeme provedeno u pritvoru. On se u Istražnom zatvoru nalazi od 01.11.2016. godine. Kako se navodi, iako je imao svijest da na taj način može lišiti života Škerovića, olako je držao da do smrti neće doći.

Podsjećamo, on je automobilom udario Škerovića, nanio mu teške povrede nakon čega je ovaj preminuo u bolnici. On je nakon svađe sa Boškovićem ispred kafića “Barka” ušao u automobil marke “alfa romeo” i naglo velikom brzinom krenuo prema restoranu “Amfora”. Više puta se zaustavljao krećući se naglo naprijed nazad, nasrćući na Boškovića u namjeri da ga udari. U jednom trenutku se vratio ispred lokala “Barka” gdje ga je pokojni Škerović opomenuo zbog ponašanja, pa je Pupović navodno naglo usmjerio automobil prema Škeroviću i udario u njega.

Pupović ne spori da je počinio djelo, ali je više puta do sada isticao da mu nije bila namjera da ubije Škerovića.

“Nisam htio da ubijem ovo nesretno dijete. Bolje da sam ja danas mrtav nego on! Htio sam da udarim Boškovića, tu sam namjeru imao”, rekao je ranije on.

(FOS Media)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com