Hrvatska glumica o braku sa Crnogorcem: “Maša kada vidi Momčila, to je SMIJEH i samo SMIJEH” - Volim Podgoricu

Hrvatska glumica o braku sa Crnogorcem: “Maša kada vidi Momčila, to je SMIJEH i samo SMIJEH”

Hrvatska glumica i crnogorska snajka, Jelena Perčin, vratila se poslu nakon šest mjeseci porodiljskog odsustva. Supruga cetinjskog glumca Momčila Otaševića, kaže da je za njen povratak na scenu prije vremena, zalužna finansijska situacija.

“Da se nisam vratila na posao plata bi mi bila niža za 50 odsto i ja to finansijski ne mogu da podnesem. Mi smo podstanari, a tu su i stvari za bebu”, rekla je članica Hrvatskog narodnog kazališta koja čeka podjele za novu pozorišnu sezonu.

Pored glumačke karijere, Jelena je i profesorka u Prvoj privatnoj gimnaziji u Zagrebu gdje predaje Dramsku nastavu đacima od prvog do trećeg razreda.

Jelena se za dnevnik.hr pohvalila da je ćerka koju je dobila sa Momčilom, Maša, mirna beba.

“Nemam na šta da se požalim”, rekla je i dodala:

“Maša kada vidi Momčila, to je smijeh i samo smijeh. Oboje su radost u kući. Ja sam zabrinutija, više mislim na budućnost, onda me njih dvoje resetuju od mojih briga”.

Maši se obradovala Lota, Jelenina detetogodišnja ćerka iz prvog braka koja je u dobrim odnosima sa Momčilom.

“Lota i ja smo dugo bile same i volim tu našu bliskost. Momo i ja smo dugo bili dobri prijatelji pa je on dugo bio dio naših života. Nije Lota naš brak doživjela kao nešto šokantno”, rekla je glumica.

Lijepu Dubrovčanku ljute hrvatski zakoni. Naime, Momčilo je tek nakon stupanja u brak sa Jelenom dobio pravo na privremeni boravak od godinu dana.

“Ćerka mu je rođena u Hrvatskoj, Hrvatica je, žena mu je Hrvatica, ali Bože moj. Poštovaćemo zakone. Nakon pet godina Momčilo ima pravo da zatraži hrvatsko državljanstvo”, objasnila je glumica.

Momčilo i Jelena upoznali su se na snimanju serije “Zora dubrovačka”, vjenčali su se u junu prošle godine u Boki, a u avgustu postali su roditelji.

 

IZVOR:dnevnik.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com