Nema riječi o “Velikoj Albaniji”, u čipsu je mapa Albanije - Volim Podgoricu

Nema riječi o “Velikoj Albaniji”, u čipsu je mapa Albanije

Povodom teksta koji je objavljen u dnevnom listu “Dan” 5.marta na stranicama rubrike Društvo pod naslovom “U čipsu sličice ‘Velike Albanije’“, a koji je prenio i naš portal, turska kompanija “PATOS”, koja se bavi proizvodnjom čipsa, u interesu crnogorske javnosti želi da pojasni da je u toku kampanja “Patos World” koja je namijenjena za tržište Albanije, a kompanija je taj proizvod kao poklon podijelila potrošačima u Crnoj Gori kako bi se upoznali sa kvalitetom naših proizvoda.

U okviru kampanje u kesicama čipsa se mogu naći i sličice sa mapama raznih država svijeta.

“Tako se u kesicama čipsa mogla naći i mapa Crne Gore, Italije, Njemačke…i Albanije. Ukoliko pogledate zvaničnu kartu Albanije i uporedite je sa ovom sa sličice, vidjećete da su karte identične”, objašnjavaju iz kompanije.

Dakle, želimo da istaknemo da nema riječi o “Velikoj Albaniji”, kako je u tekstu navedeno.

U želji da čitaoce vašeg lista objektivno informišemo šaljemo vam i fotografiju mape Albanije, ali i drugih zemalja koje su se našle na sličicama.

Važno je da istaknemo da je PATOS internacionalni brend koji je prisutan u više od 90 zemalja širom svijeta.

“Naš uspjeh gradimo isključivo kroz kvalitet proizvoda i ulaganja u našu proizvodnju, a brojnim nagradnim igrama pokazujemo da su nam cijenjeni potrošači uvijek na prvom mjestu. Upravo zbog ovakvog koncepta na kojem se temelji naše poslovanje, PATOS nije bio niti će biti dio političkog ili nacionalističkog konteksta jer se to direktno suprotstavlja sa našim načelima u poslovanju”, navode iz kompanije.

Ističemo da je za kompaniju crnogorsko tržište jednako važno kao i sva ostala u kojima poslujemo.

PATOS kompanija žali što se u medijima pojavila neprovjerena informacija.

“Tu smo za sva pitanja kako novinara, tako i potrošača”, zaključuju iz kompanije.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 komentara

  1. My buddy i have been simply speaking about this specific subject matter, the girl really is typically attempting to show us absolutely wrong! I ‘m planning to show her this web site submit as well as caress this in a very small!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com