Poznata prva imena: Evo ko će otvoriti Montenegro Beer fest! - Volim Podgoricu

Poznata prva imena: Evo ko će otvoriti Montenegro Beer fest!

Prijestonica Cetinje će od 26. do 28. jula biti centar najbolje zabave i provoda u regionu, kada će biti održan prvi Montenegro Beer Fest. Ovaj festival se organizuje u saradnji sa nadaleko poznatim Belgrade Beer Festom i zato će od prvog izdanja na festivalu nastupiti najveće muzičke zvijezde regiona.

Prvi Montenegro Beer Fest će otvoriti grupe Van Gogh i Perper. Van Gogh je jedan od najboljih rok bendova u regionu, a Zvonimir Đukić Đule sa svojim kultnim bendom već više od tri decenije stvara hitove i priređuje nezaboravne koncerte, a posebno su srećni kada imaju priliku da od prvog dana učestvuju u stvaranju jednog novog festivala koji će Crnu Goru i Cetinje dovesti na mapu najznačajnijih muzičkih dešavanja u regionu.

“Belgrade Beer Fest je jedan od meni dražih festivala i uvijek se posebno osjećam na toj sceni. Kada su me organizatori pozvali da i ove godine učestvujem na Beer Festu, ali u Crnoj Gori, bio sam zaista počastvovan, jer će na Montenegro Beer Festu biti predstavljeno sve najbolje sa čuvenog beogradskog festivala“, rekao je Đule Van Gogh i dodao:

 

“Zato se izuzetno radujem susretu sa novom publikom na prelijepom Cetinju, posebno što veoma cijenim kulturno-istorijsko nasljeđe Crne Gore koje se najbolje na Cetinju može doživjeti. Siguran sam da će ovaj festival postići veliki uspjeh već prve godine, a mi za prvi Montenegro Beer Fest pripremamo posebnu set listu na kojoj će se naći i pjesme sa našeg novog albuma „More bez obala“. Naslov albuma je metafora za našu unutrašnju slobodu koja mora da bude neograničena, zato dođite na Cetinje i doživite tri dana bezbrižnosti i slobode koja najbolje može da se doživi samo uz pravi rok’n’rol“.

“Pravo je zadovoljstvo saznanje da će Beer Fest biti održan premijerno na Cetinju. Čini nam čast da budemo učesnici ovogodišnjeg izdanja pred publikom u svom gradu. Očekujemo sjajnu zabavu uz vrhunsko ozvučenje i scenu, i radujemo se što će ljudi u Crnoj Gori imati priliku da i na Cetinju čuju više odličnih izvođača koji promovišu dobru muziku. Uz dobru muziku, sjajna piva i puno drugih zanimljivih sadržaja koji će obilježiti festival, ne možemo omašiti da se svi skupa vrhunski provedemo“, rekao je Nikola Radunović, frontmen cetinjskog Perpera.

Uživanje u vrhunskoj muzici će svakako upotpuniti i velika ponuda piva, te će pored najpoznatijih indrustrijskih piva posjetioci biti u prilici da probaju i brojne pivske ukuse koje će predstaviti domaće kraft pivare. Inače, festivalski provod će činiti sedam zona sa različitim programskim sadržajima, ali i bogatom gastronomskom ponudom.

Uskoro će biti saopštena imena još muzičkih zvijezda koje će učestvovati na prvom Montenegro Beer Festu, a sve informacije se mogu redovno pratiti na Facebook stranici festivala.

2 komentara

  1. Can I merely say such a relief to find a person that actually knows what theyre speaking about over the internet. You definitely have learned to bring a challenge to light to make it essential. Lots more people need to check out this and appreciate this side on the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com