DAME ODUŠEVLJENE: Komunalci ih zaustavljali i POKLANJALI RUŽE (FOTO) - Volim Podgoricu

DAME ODUŠEVLJENE: Komunalci ih zaustavljali i POKLANJALI RUŽE (FOTO)

Žene koje su danas šetale i vozile kroz Herceg Novi zaustavljali su pripadnici Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora, ali ne radi kontrole, već čestitke.

Kako je saopšteno iz lokalne uprave, iznenađene dame su osmjehom reagovale na ovaj simboličan gest, kada su im uniformisani policajci i inspektori poklanjali cvijeće uz čestitke povodom 08. marta, Međunarodnog dana žena.

Ovim znakom pažnje Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi želi da čestita praznik i prijatno iznenadi sugrađanke, objasnila je načelnica Marija Andrić, inače jedina žena na čelu ovakve službe u Crnoj Gori.

– Poručila bih sugrađankama da uživaju u ovom prazniku, ali da svaki dan za njih bude praznik, da poštuju sebe i uživaju u životu – ističe ona.

Andrić je kazala da je akcija podjele cvijeća najprije upriličena na Trgu podno Sat kule, a kasnije i u ulici Save Kovačevića. Podjeljeno je oko 100 ruža.

U čast damama danas je upriličen i nastup hora iz ruskog grada Ribinska na centralnom gradskom trgu. Naime, ovaj hor je gost 50. Praznika mimoze i biće učesnici Dječije cvijetne povorke, ali su gosti iz Rusije izrazili i želju da uvesele građane i pjesmom čestitaju Međunarodni dan žena.

Radio Jadran

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com