PREMINULA PRELIJEPA MIS UNIVERZUMA: Na dan svog 20. rodjendana, nije se probudila! (FOTO) - Volim Podgoricu

PREMINULA PRELIJEPA MIS UNIVERZUMA: Na dan svog 20. rodjendana, nije se probudila! (FOTO)

Holandski model Lote van den Zi preminula je nakon fatalnog srčanog udara koji je imala samo dan prije svog 20. rođendana, prenosi Daily Mail.

Njoj je iznenada pozlilo tokom porodičnog zimovanja u Vestendorfu, u Austriji, gdje je planirala ujedno i da proslavi svoj 20. rođendan.

Iako je brzo hospitalizovana i zbrinjena u bolnici, njen organizam se nije oporavio, pa je nakon nekoliko dana njena porodica odlučila da isključi aparate na kojima se održavao njen život. Oni su o tome obavijestili javnost preko Lotinog Instagram profila.

Kraljica ljepote iz Enšedea, u istočnoj Holandiji, koja je osvojila prvo mjesto na najvećem takmičenju ljepote 2017. godine, umrla je u srijedu.

Dirljivim postom na Instagramu njeni roditelji su se oprostili od Lote.

Oni su na Instagramu podijelili poslednju fotografiju svoje ćerke, na kojoj se vidi Lote koja pozira u snijegu u crvenom skijaškom odijelu i s crnom kapicom.

“Naš biser, naše sve, ugasilo se u srijedu uveče. Prosto je nevjerovatno da Lote više nije sa nama. Naša srca su slomljena”, napisali su njeni roditelji.

Oni tvrde da je Lote bila sasvim dobro dan prije svog rođendana, i da je izašla sa prijateljima da to proslavi. Međutim, ujutru se nije pojavila na doručku, pa su ušli u njenu sobu da je provjere i saznali da joj nije dobro i tog dana je preminula.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com