Svjedok rekao da je prijetio i rekao da će ubiti Piperovića, njegovog sina ali i silovati njegovu unuku. Filipoviću pozlilo! Tražio da dođe hitna pomoć - Volim Podgoricu

Svjedok rekao da je prijetio i rekao da će ubiti Piperovića, njegovog sina ali i silovati njegovu unuku. Filipoviću pozlilo! Tražio da dođe hitna pomoć

Suđenje Zoranu Filipoviću, osumnjičenom za prijetnje advokatima Zoranu Piperoviću i Damiru Lekiću, prekinuto je nakon svjedočenja oštećenog advokata Lekića.

Filipović je prije toga pred sutkinjom danilovgradskog Osnovnog suda u Danilovgradu, Sonjom Keković, kazao da je advokatima u korektnim odnosima i da nije prijetio ni njima, ni članovima Piperovićeve porodice.

Kada je svjedok Damir Lekić kazao da mu je optuženi prijetio i rekao da će ubiti njegovog kolegu Piperovića, Piperovićevog sina ali i silovati njegovu unuku, optuženi je kazao da mu je loše i tražio da dođe hitna pomoć.

Rekao je i da će priznati da je prijetio ako to pred njim kaže advokat Piperović koji se danas nije pojavio na suđenju.

Damir Lekić je rekao da je prijetnje čuo i advokat Dragoljub Đukanović.

Filipović se nalazi u pritvoru od avgusta ove godine, kada ga je budvanska policija uhapsila zbog sumnje da je pištoljem prijetio osoblju i gostima jednog kafića u Petrovcu. Tada su slobode lišeni i Igor Vukotić (26) i Enisa Šuntić (23), koji su osumnjičeni da su nakon toga sakrili pištolj u namjeri da mu pomognu nakon izvršenja krivičnog djela.

Policija je tada saopštila da su pronašli pištolj, te da su sve tri osobe privedene tužiocu, a da im je sudija za istragu potom odredio pritvor od 30 dana. Od tada se Filipović nalazi u Istražnom zatvoru.

Filipović je dospio u žižu javnosti i kada je prošle godine u Beogradu zapalio svoj skupocjeni auto marke “porše kajen” revoltiran što nije dobio srpsko državljanstvo iako četiri decenije živi u Srbiji.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com