Bojan Marović: Podgorica je moj plavo-bijeli grad, u Beogradu me zovu Cikota - Volim Podgoricu

Bojan Marović: Podgorica je moj plavo-bijeli grad, u Beogradu me zovu Cikota

Nakon duže pauze u karijeri, crnogorski pjevač Bojan Marović prošle godine obradovao je svoju publiku novim singlom “Kao da si tu”, kojim je odmah osvojio njihova srca. Na Dan žena, 8. marta ove godine, poklonio je svojim obožavateljkama još jednu numeru, ovog puta nešto bržeg ritma, koja nosi naziv “Još si samo moja”. Pjesmu prati i spot rađen u Makedoniji.

Poznati Podgoričanin kaže da ne pravi kompromise u karijeri i da zarad veće popularnosti ne želi da učestvuje u rijaliti šou programima iako ga producenti često zovu. Radije, kaže, stvara muziku i drži se podalje od medija.

Prošle godine ste nakon duže pauze objavili novi singl „Kao da si tu“. Kako ste zadovoljni sa popularnošću ove pjesme?

“Pjesma je jako divno ušla među ljude. Srećan sam što su se ljudi pronašli, nekako uvijek shvatam da kada si iskren sve nađe svoj put”.

Šta je bio glavni razlog za vašu muzičku pauzu?

“Ne smatram da je to neka pauza, okrenimo se oko sebe, neke stvari su vrlo jednostavne, bitno je da ono sto uradiš bude dobro i da bude nešto iza čega stojiš. Vrijeđa me kada čujem neke kolege kada kažu sada prolazi ovo ili ono… Mislite da su srećni, pa nisu, jer novac koji zarade nije dovoljan, za mir i okruženje.”

Da li ste se i koliko pronašli u ovoj pjesmi i da li ste je posvetili nekome?

“Treba biti iskren i sve uvijek bude dobro. Ljubav je predivna kad se kroz muziku podijeli”.

U kojoj pjesmi ste najviše ispoljili vašu emotivnost?

“Ne štedim se, dajem posljednji atom snage, da bude energija dobra”.

Kako ste gledali na vašu karijeru prije deset godina, a kako na nju gledate danas?

“Sad sam iskusniji, onaj Bojan se povlačio, ovaj ne, nikom nikada. Shvatio sam život, sada sam srećan što je moja narav ovakva”.

Odbili ste učešća u mnogim rijalitima. Kako vi gledate na taj vid medijskog eksopniranja?

“Jesam, odbio sam, nije to za mene, ja sam neko ko je potpuno drugačiji od svega, ali bez obzira, klinci gledaju to i to ne ostavlja dobar utisak ponašanja”.

Šta se po vašem mišljenju danas najviše cijeni u muzici?

“Uvijek se tražila dobra muzika, ako neko misli da ćete uspjeti kao budala koja mora to da bude da bi bio zanimljiv, OK. Takvim ljudima ništa nije sveto, zato je poenta da trajete i da budete svoji”.

Vaš moto je „ako je srce prazno, glava nije važna“. Da li vam se nekada zaista dešavalo da vam je bilo srce prazno?

“Razočarenje je normalna stvar, ali se odmah podignem”.

Jednom prilikom ste izjavili da ne pristajete na kompromise. Zbog čega i da li postoji neka stvar koja bi bila izuzetak?

“Kompromis je stvar prirode i fleksibilnosti. Možeš da voliš i da budeš voljen, ljubiš i da budeš ljubljen, svako to zaslužuje i to je jednostavno tako, tu nema kompromisa”.

Koliko ste vezani za rodnu Podgoricu?

“To je moj plavo-bijeli grad, mnogo sam vezan za ljude i ono sto diše među nama. Onaj koji ne zna odakle je, takav vam u blizini i ne treba. U Beogradu me zovu Cikota, svaku utakmicu u Beogradu pratim, imam uvijek poštovanje od navijača, jer znaju da ne miješam politiku i sport i da sam uvijek glasan i direktan kada to neko radi”.

Šta ste sve spremni da žrtvujete za porodicu?

“Porodica je sve! Za njihov osmijeh sve dajem, sve na svijetu dajem da budem blizu njih”.

Kako izgleda kada je Bojanovo srce slomljeno, a kako kada je ponovo sastavljeno?

“Emotivac uvijek ima bol, ali zato i pišem, zato sam tu među vama”.

Kao neko ko je već prešao tridesetu, koja je za vas idealna razlika u godinama između muškarca i žene?

“Idealna razlika je kad se dvoje razumiju. Godine su broj i glupost. Iskreno sa 23 sam manje se kretao, a sada sa 35 nikad nisam bio jači i pokretljiviji, a tempo je uvijek bio jak”.

Da li imate u planu u nekom narednom periodu da stanete na ludi kamen?

“Vjerujem da je to lijepo, ali za sada je to samo neka želja. Žena treba da se voli i poštuje, brak je sveta stvar za mene. Da li imate djecu ili ne nije važno, bitno je da imate nekog ko je uz vas srećan i da ste pod kišobranom, da vam je to sve što imate. To je ono što je bitno za sjutra, a ne 20 stanova, jer ne možete da živite u svih 20, već u jednom, niti skupa kola, a unutar sebe bez energije, morate da ljubite i da budete ljubljeni”.

Koji su vam dalji planovi na poslovnom i privatnom polju?

“Radim i stvaram, moj život je muzika i sve što jesam je muzika. To je uvijek na prvom mjestu i uvijek će biti, jer dišem i živim sa njom”.

(Glossy)

2 komentara

  1. Together with almost everything that appears to be developing throughout this particular subject material, a significant percentage of opinions tend to be very refreshing. Even so, I appologize, because I can not subscribe to your whole idea, all be it radical none the less. It would seem to everyone that your comments are generally not totally rationalized and in reality you are generally yourself not really thoroughly certain of your argument. In any event I did take pleasure in examining it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com