Zvanično: Zidan se vratio u Real - Volim Podgoricu

Zvanično: Zidan se vratio u Real

Zinedin Zidan prihvatio je poziv Florentina Pereza i u utorak će preuzeti ekipu Real Madrida, potvrđeno je iz ‘kraljevskog kluba’. Francuz je ugovor potpisao do kraja juna 2022. godine.”Upravni odbor Real Madrida se sastao danas, 11. marta 2019. godine, i odlučio da prekine saradnju sa Santijagom Solarijem, ali u isto vrijeme mu ponudi da nastavi da bude u klubu. Real Madrid je zahvalan Solariju na svemu što je uradio, kao i na posvećenosti i lojalnosti koje je oduvijek pokazivao”, navodi se u saopštenju.

“Upravni odbor se takođe dogovorio da postavi Zinedina Zidana na mesto trenera, do kraja sezone i u naredne tri, do 30. juna 2022. Predsjednik Real Madrida će se obratiti medijima sa Zidanom u 20 časova na stadionu Santijago Bernabeu”. 

Prva informacija vezana za francuskog stručnjaka bila je da je odbio poziv Pereza jer je želeo da sačeka kraj sezone. Ipak, posle sastanka u ponedeljak, uprava trostrukog uzastopnog šampiona Evrope hitro je reagovala i odlučila da imenuje Zidana.

Očekuje se da se legendarni Francuz na treningu pojavi u utorak.

To znači da će Zidan biti treći trener ove sezone koji je vodio ‘kraljevski klub’, posle Santijaga Solarija i Đulena Lopetegija.

Real je eliminisan u osmini finala Lige šampiona, polufinalu Kupa kralja, a u domaćem prvenstvu je treći sa 12 bodova manje od vodeće Barselone.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com