,,Đukanović će saditi luk i paprike, ali u Spužu” - Volim Podgoricu

,,Đukanović će saditi luk i paprike, ali u Spužu”

 

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić poručio je juče da će predsjednik Crne Gore Milo Đukanović saditi luk i paprike, ali u Spužu.

On je na taj način reagovao na izjavu specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića koji je za “Dan” rekao da mu je žao što organizatori građanskih protesta “pomamljuju narod da protestuje”, te da im je “bolje da sade luk”.

”Nije sramota saditi luk i obrađivati zemlju, naprotiv. Ipak, gospodine Katniću i za to trebaju neka ulaganja, ali do tih sredstava običan čovjek teško može doći zato što su ovi koje vi čuvate sve opustošili, pa i obradivu zemlju. No, siguran sam da će vaši nadređeni, poput Đukanovića i njegovih, vrlo brzo umjesto pranja novca saditi luk i paprike, ali u Spužu”, kazao je Milačić juče prilikom otvaranja kancelarije Prave Crne Gore u Bijelom Polju .

Milačić je izjavio i da mladi ljudi masovno napuštaju Bijelo Polje.

“I to, sasvim sigurno, nije pitanje ni vjere ni nacije, već gole egzistencije. Zbog toga je važno da i Bjelopoljci prepoznaju značaj protesta koji se dešavaju, jer su protesti, očito, jedini vid borbe koji nam je preostao. Srce mi je puno što smo, nakon Pljevalja, zauzeli još jednu važnu stanicu na sjeveru, zapravo, u srcu sjevera, a što ćemo zaokružiti za nekoliko dana otvaranjem kancelarija Prave i u Beranama. Prava Crna Gora će u Bijelom Polju biti faktor koji će promovisati međuopozicionu saradnju. Bijelo Polje u Pravoj Crnoj Gori dobija novu, čistu, civilizovanu i kredibilnu alternativu. Ipak, koliko sam srećan zbog toga što smo otvorili kancelariju u Bijelom Polju, toliko sam i tužan što je danas autobuska stanica u ovom gradu najprometnije mjesto u državi, sa akcentom na odlazna putovanja”, kazao je Milačić.

Predsjednik inicijativnog odbora Prave u Bijelom Polju, Dragan Radović je kazao da je malo kojoj partiji, a pogotovo onoj koja je trenutno van Parlamenta, uspjelo da tako brzo posloži sve kockice i počne sa zvaničnim radom u Bijelom Polju.

“Danas je u našem odboru tridesetak časnih, poštenih i ostvarenih Bjelopoljaca i ponosan sam na svakog od njih. Sa ovog mjesta poručujem predsjedniku Milačiću, ali i svima ostalima, da će naš odbor biti na čast cijelom sjeveru Crne Gore, a ne samo našoj partiji. Neka nam je srećna bjelopoljska Prava Crna Gora”, rekao je Radović.

Otvaranju kancelarija pred članova i gostiju, prisustvovali su i generalni sekretar partije Vladislav Dajković, kordinator Prave Crne Gore za sjever Bato Đurišić, kao i predstavnici opozicionih partije DNP i PzP.

1 komentar

  1. My favorite town out of all I’ve been to, has to be Zurich Switzerland. Switzerland is one of the best skiing areas. Something I absolutely love, it is peacefull and comforting.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com