,,DRŽAVNI UDAR”: Odložene završne riječi za 29. mart - Volim Podgoricu

,,DRŽAVNI UDAR”: Odložene završne riječi za 29. mart

Poslanik DF-a Milan Knežević i branioci Dražen Medojević i Jugoslav Krpović tražili su jutros odlaganje suđenja za nasilničko ponašanje u Skupštini, zbog pripreme završnih riječi u postupku za pokušaj terorističkog napada na dan izbora 2016. godine.

Zbog toga je za 29.mart odgođeno suđenje poslanicima DF-a, optuženima za nasilničko ponašanje u Skupštini, u februaru 2017. Iako je sutkinja Željka Jovović istakla da to nije razlog za odlaganje prema Zakonu o krivičnom postupku, navela je da će optuženom i braniocima ipak izaći u susret.

Davanje završnih riječi u slučaju javnosti poznatom kao “državni udar” zakazano je za sjutra.

Knežević je u dopisu koji je poslao naveo da je u tom postupku udaljen sa suđenja od marta prošle godine, pa mu je potrebno vrijeme da se pripremi za davanje završnih riječi.

Branilac Dražen Medojević je dodao da je u pitanju veoma ozbiljan predmet, te da je zakazao konsultacije za advokatima iz Beograda kako se ne bi ponavljali u davanju završnih riječi.

Poslanicima DF-a Marini Jočić, Milanu Kneževiću, Milutinu Đukanoviću i Branku Raduloviću sudi se zbog incidenta u holu Skupštine, nakon skidanja imuniteta Mandiću i Kneževiću.Prema optužnom predlogu oni su 15. februara 2017. godine vrijeđali i nasrtali na poslanike DPS-a Miodraga Vukovića, Aleksandru Vuković, Miodraga Boba Radunovića i Ljuiđa Škrelju.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com