HOLIVUDSKI GLUMAC STIGAO U CRNU GORU: Džoni Dep će snimati na OVIM LOKACIJAMA! - Volim Podgoricu

HOLIVUDSKI GLUMAC STIGAO U CRNU GORU: Džoni Dep će snimati na OVIM LOKACIJAMA!

Najveći dio svojih vozila sa opremom i rekvizitima, ekipa koja broji oko 200 ljudi, smjestila je na Župi, u blizini sportske dvorane Tivat.

Ekipa filma “Minamata” u kojem glavnu ulogu tumači holivudska zvijezda Džoni Dep, sinoć je stigla u Tivat.

Najveći dio svojih vozila sa opremom i rekvizitoma, ekipa koja broji oko 200 ljudi, smjestila je na Župi, u blizini sportske dvorane Tivat i jednog od lokaliteta na kojima će snimati narednih dana.

Ekipa u Tivtu, kako je ranije najavljeno, ostaje oko nedjelju dana. Kako je planirano, svoje scene Džoni Dep će snimati na Ostrvu cvijeća, Župi i na plaži Kalardovo.

“Minamata” je film o prvom ratnom fotografu novijeg doba, Judžinu Smitu.

Nakon Drugog svjetskog rata Smit počinje da radi za časopis “Lajf” i otkriva trovanje ljudi iz fabrike Minamata u Japanu. Režiser filma je Endrju Levitas. “Minamata” se zasniva na zajedničkoj knjizi Ajlin Mioko Smit i Judžina u adaptaciji Dejvida K. Keslera.

Slavni dani Drugog svjetskog rata daleko su Smita kada ga stari prijatelj, urednik magazina Lajf Ralf Grejvs ubjeđuje da se vrati u Japan kako bi otkrili veliku priču: razarajuće uništavanje obalne zajednice trovanjem živom.

Scene ovog filma već su snimane u Japanu i u Srbiji.

Iza snimanja “Minamate” u Srbiji i Crnoj Gori stoji producentska kuća WIP koja je prethodnih godina radila na filmovima “November Man”, “The Last Panthers”, “The Raven”, “Papillion” i mnogim drugim.

(Vijesti)

1 komentar

  1. After study a handful of the web sites on your own site now, we truly appreciate your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and you will be checking back soon. Pls take a look at my internet site in addition and inform me what you believe.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com