OTVORENO PISMO DUŠKU MARKOVIĆU: Želim da vi, vaša djeca, unučad i svi vaši najmiliji, dožive ono što naša djeca i naši najmiliji proživljavaju - Volim Podgoricu

OTVORENO PISMO DUŠKU MARKOVIĆU: Želim da vi, vaša djeca, unučad i svi vaši najmiliji, dožive ono što naša djeca i naši najmiliji proživljavaju

Predsjednik GP Nova ljevica Saša Mijović napisao je otvoreno pismo predsjedniku Vlade Crne Gore Dušku Markoviću.

Pismo Mijovića prenosimo integralno.

Gospodine Markoviću,

Obraćam vam se, ne više sa zahtjevima prema vama i vašoj vladi, jer ste daleko od naroda, i to toliko da ne čujete i ne vidite kako preživljava narod Crne Gore. A više je nego očigledno da vas i ne interesuje.

Obraćam vam se da vam uputim poruku u ime većine građana Crne Gore, bilo da su vaši ili glasači drugih partija. Znam da su vam svi isti i da vas podjednako ne interesuju ni jedni ni drugi.

Ne tražim više od vas ništa jer ste se na više apela da osnujete Fond za liječenje djece pa i apela da ne dozvolite poskupljenje računa za struju, pravili mrtvi.

Pišem vam isključivo iz namjere da vam prenesem moje želje, da vi, vaša djeca, unučad i svi vaši najmiliji, dožive ono što naša djeca i naši najmiliji proživljavaju pod vašom tiranijom.

Djecu ste nam sveli na brojeve, broj 21, broj 22, broj 23…šaljemo poruke da bismo ih liječili dok vi štitite ministra i predsjednika Skupštine koji laže na sudu, učesniku afere limenka, i koji nas je zadužio, neznanjem ili prije nečim drugim, dodatno još 134 miliona eura koje ćemo mi da vraćamo. Koliko bi djece mogli izliječiti samo sa dijelom tog novca… Jeste li ikada poslali poruku na 14543 vi i vaši ministri, pokažite nam.

Dozvoljavate povećanje računa za struju iako ni prethodne nijesmo i ne možemo da platimo. Elektrodistribucija i vasa ministarka  nam kažu da nam je dovoljno 300 kw mjesečno, sprdate se sa nama.  Dajte javnosti na uvid vaš i njen račun za struju, da vidimo koliko vi trošite i da li vam je dovoljno 300 kw mjesečno.

Ovo što vi radite narodu to ni najveći neprijatelji nijesu radili i budite sigurni da vam to nikada nećemo zaboraviti. Pogotovo ne ovo što radite djeci.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com