Aktivisti DPS-a napali naše poslanike i aktiviste na Cetinju (VIDEO) - Volim Podgoricu

Aktivisti DPS-a napali naše poslanike i aktiviste na Cetinju (VIDEO)

Demorkatska Crna Gora tvrdi da su njihove poslanike i aktiviste danas na Cetinju napali aktivisti Demokratske partije socijalista.

Oni su dostavili video snimak i tvrde da je “kriminalni režim nahuškao svoje aktiviste na Cetinju da isprovociraju incident do granice fizičkog obračuna”.

“Napad se dogodio u Njegoševoj ulici, dok su se poslanici i aktivisti vraćali sa performansa kojima su najavljivali subotnji protest na Cetinju. Božina Čavor, član DPS-a, vjerovatno poslat po zadatku od strane svojih šefova iz OKG, koja je, podsjetimo u susret izborima na Cetinju slala osuđene kriminalce da vade pištolje na naše poslanike i odborničke kandidate, najprije je verbalno napao i izvrijeđao mlade aktivistkinje Demokrata. Nakon što su to primijetili poslanici Demokrata i pokušali da vide o čemu se radi, ovaj “junak” DPS-a koji svoju hrabrost pokazuje na mladim Demokratkinjama, uputio je teške uvrede i psovke na račun predsjednika i poslanika Demokrata, a zatim se zalijetao i na aktiviste koji su događaj snimali mobilnim telefonima, prijeteći da će im polomiti telefone. Takođe, sporadično je u jaknu zavlačio ruku oponašajući čovjeka koji se sprema da izvadi pištolj”, navodi se u saopštenju Demorkata.

Dodaju da se Čavor “unosio u lice” poslaniku Danilu Šaranoviću.

“U saznanjima smo da je nakon incidenta, čije teže posljedice su izbjegnute upravo prisebnošću poslanika Šaranovića i naših aktivista i ljudi koji su “razdvajali”, Čavor automobilom pratio poslanika Demokrata”.

Demokratska Crna Gora pozvala je građane Cetinja da prisustvuju protestu koji je u tom gradu zakazan u subotu u 15.30 časova.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com