Pala banda koja je kao obezbjeđenje prodavala drogu po lokalima: Heroin, kokain, amfetamin vozili u kolima auto-škole i rentakara (VIDEO) - Volim Podgoricu

Pala banda koja je kao obezbjeđenje prodavala drogu po lokalima: Heroin, kokain, amfetamin vozili u kolima auto-škole i rentakara (VIDEO)

Za transport narkotika koristili su vozila auto-škole i rentakar agencije, dok su drugi članovi radili na poslovima obezbjeđenja ugostiteljskih objekata u Beogradu, što su koristili za prodaju narkotika

Policija je uhapsila pet osoba zbog sumnje da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe udruženo izvršili krivičnih dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšeni su M.V. (27), N.Dž. (25), N.I. (19), J.I. (39) i A.M. (20), svi iz Beograda, dok se za još jednom osobom traga.

Sumnja se da je ova organizovana kriminalna grupa, na čelu sa M.V., u dužem vremenskom periodu na teritoriji beogradskih opština Palilula i Stari grad preprodavala gotovo sve vrste opojnih droga, heroin, kokain, amfetamin i marihuanu.

Oni su, kako se sumnja, za transport narkotika koristili vozila auto-škole i rentakar agencije, koje su u vlasništvu pojedinih članova grupe, dok su drugi članovi radili na poslovima obezbeđenja izvjesnih ugostiteljskih objekata na teritoriji Beograda, što su koristili za prodaju narkotika u tim objektima.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Pripadnici policije su ovu akciju izveli u saradnji sa službom za borbu protiv organizovanog kriminala, Specijalnom antiteorističkom jedinicom, a u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.

(Telegraf.rs)

2 komentara

  1. Odd this publish is totaly unrelated to what I used to be looking google for, nevertheless it was once indexed at the first page. I assume your doing one thing right if Google likes you enough to place you at the first page of a non related search.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com