PODGORICA: Ovaj lokal pravi NAJBOLJE PG ŽURKE, a priznanje ima posebnu težinu iz OVOG razloga! (FOTO) - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ovaj lokal pravi NAJBOLJE PG ŽURKE, a priznanje ima posebnu težinu iz OVOG razloga! (FOTO)

“Priznanje ima posebnu težinu upravo iz razloga jer dolazi od Podgoričana, odnosno naših gostiju,” kaže vlasnik Dejan Milatović 
Lokal koji organizuje najbolje žurke u Podgorici, na osnovu glasanja Podgoričana je Bicycle club. 
Uručenje prve nagrade Bicycle cafeu

Vlasniku lokala Dejanu Milatoviću, danas je uručena diploma i nagrada sponozora Prvog podgoričkog prvenstva u organizaciji najbolje žurke – Nikšićkog piva. Nagrada je, naravno, Nikšićko, u količini dovoljnoj za jednu fantastičnu žurku. Pivo je uručio predstavnik Trebjese Dejan Mijušković, a diplomu, ispred portala Volim Podgoricu, Vuk Mitrović.

Druga nagrada pripala je baru Biro
Drugo mjesto u organizaciji najbolje žurke, na osnovu glasanja Podgoričana, osvojio je Biro, a treće Titograd.
Titograd je osvojio treće mjesto u organizaciji najbolje podgoričke žurke
Bicycle club postoji tek nekoliko mjeseci, ali je za kratko vrijeme, uspio da osvoji simpatije velikog broja Podgoričana koji vole dobar provod.
“Želio sam da napravim nešto malo drugačije, mjesto gdje će ljudima biti zabavno, a sa domaćinskom atmosferom. I zadovoljan sam kako su Podgoričani to prihvatili, već imamo veliki broj stalnih gostiju, koji dolaze na žurke, ali i danju. Priznanje ima posebnu težinu upravo iz razloga jer dolazi od Podgoričana, odnosno naših gostiju. Oni su najzaslužniji, jer su njihovi glasovi odlučivali”, kaže Dejan.  On se zahvalio i organizatorima:
“Prezadovoljan sam, i zahvalan Nikšićkom na vrijednoj nagradi, ali najvažnije mi je priznanje koje će sigurno dovesti i nove goste u lokal, a ja obećavam svima da ćemo se svojski truditi da se svi dobro provedu i osjećaju prijatno”, kaže Dejan.
Čestitamo svima koji su glasali za pobjednike, a onima koji nisu glasali preporuka – pođite i uvjerite se gdje su najbolje podgoričke žurke!
Djelić atmosfere sa žurki iz pobjedničkog lokala, pogledajte u galeriji:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com