Stariji brat Šabana Šaulića, Muradif PREMINUO od žalosti za BRATOM - Volim Podgoricu

Stariji brat Šabana Šaulića, Muradif PREMINUO od žalosti za BRATOM

Hasan kaže da Muradif nije mogao da podnese Šabanovu pogibiju i to da nije mogao ni na sahranu da mu ode, da ga isprati na vječni počinak.

Pjevač Muradif Demirović, brat Šabana Šaulića, preminuo je nekoliko dana nakon tragične pogibije kralja narodne muzike, 17. februara u Njemačkoj.

Šabanov brat od tetke Hasan Dudić rekao je da je, nakon vijesti da mu je i drugi rođak preminuo, završio u bolnici.

Hasan kaže da Muradif nije mogao da podnese Šabanovu pogibiju i to da nije mogao ni na sahranu da mu ode, da ga isprati na vječni počinak.

U  bolnici sam, pozlilo mi je od šoka i od stresa. Loše mi je, srce, glava, kičma, reuma i tuga. Moja 4 brata su umrla, ja ne znam kako to da podnesem, velika bol je zadesila porodicu. Najstariji brat Muradif Demirović je prvi od nas počeo da pjeva, on je umro od tuge za Šabanom. Bio je dugo bolestan i nije mogao na noge, imao je problem sa plućima. Pao je u tešku depresiju, teško mu je bilo baš i nije mogao da preboli što mu je brat preminuo – priča Hasan.

– Sekirao se danima što nije mogao da ode Šabanu na sahranu, pričao je: “Srce će mi pući od tuge”. Tako je i bilo, u nedjelju je umro – rekao je Hasan za Blic.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com