Bulatović: Pod punom odgovornošću tvrdim da nisam dobio poziv - Volim Podgoricu

Bulatović: Pod punom odgovornošću tvrdim da nisam dobio poziv

Advokat Nikola Bulatović demantovao je da je dobio poziv da prisustvuje današnjem ročištu u Višem sudu u slučaju poznatom kao “državni udar”.

Bulatović je advokat jednog od optuženih, lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića.

Na današnjim ročištu sutkinja Suzana Mugoša kazala je da je, između ostalih i advokat Bulatović uredno obaviješten o pretresu.

“Sudija Mugoša je danas saopštila da mi je poziv za glavni pretres uredno uručen i to putem e-maila. Pod punom moralnom, materijalnom, krivičnom i profesionalnom odgovornošću tvrdim da to nije tačno i da mi nikakav e-mail nije stigao”, naveo je Bulatović.

On je dodao da ga je advokat Đorđe Bulatović, koji ga je mijenjao na jučerašnjem ročištu obavijestio da je e-mail stigao na njegovu adresu.

“Advokat Đorđe Bulatović me je zamjenjivao na tom pretresu prethodnog dana – i ništa više. On nije ovlašćen da prima pozive niti Zakon to predviđa. Nejasno je i zašto nije meni na taj način poslat poziv i gdje je taj rok od 8 dana od uručenja poziva. Kod živog branioca, poziv se šalje nekome ko ga je zamjenjivao, i to sudija Mugoša naziva urednom dostavom”, naveo je Bulatović.

U Višem sudu u Podgorici danas je bilo planirano da se daju završne riječi na suđenju optuženima za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 2016. godine. Pretres je prekinut, a nastavak je zakazan za sjutra u 11 časova.

2 komentara

  1. Good info. I just discovered your website and had to let you know that I have actually enjoyed looking through the blog. I have became a subscriber to your blog feed and I hope you will post again soon. I am curious if I should really subscribe to comments RSS feed as well. Any helpful discussions taking place in posts comments?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com