Da li ste vi nosili crnogorsku zastavu u Dubai i Sen Trope? - Volim Podgoricu

Da li ste vi nosili crnogorsku zastavu u Dubai i Sen Trope?

Prava Crna Gora reagovala je na intervju koji je sinoć emitovan na državnoj televiziji i poručila predsjedniku Crne Gore Milu Đuaknoviću da će ga građani natjerati da podnese ostavku.

Saopštenje Prave Crne Gore prenosimo integralno. 

Nakon salve uvreda koje je Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić iznio na račun građana, toj matrici se pridružio i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, sa nešto biranijim, ali podjednako nepromišljenim riječima.

Dok Milivoje Katnić smatra da građani trebaju saditi luk umjesto protesta, Đukanoviću je krivo što su protesti, kako reče, ”politički”, ali i što nema crnogorskih zastava na njima. Gospodine Đukanoviću, imajući u vidu da svaki put kad vam se zatrese političko tlo, pribjegnete nacionalnim temama, odnosno bojazni od rušenja države koju ovaj put manifestujete kritikom na račun nedostatka crnogorskih zastava na protestima, postavljamo vam samo jedno pitanje: Gdje je vama bila crnogorska zastava kad ste išli u Dubai, Sen Trope, ili onda kad ste ronili u mondenskim bazenima sa Kneževićem i Gvozdenovićem?

Što se tiče vaše teze da su protesti politički, a ne socijalni, imamo odgovor: naravno da jesu politički. Nažalost, u društvu koje ste vi stvorili, politika je i hleb koji jedemo, i mlijeko koje pijemo, i gorivo koje nam poskupljujete svake sedmice, i struja preko koje dajemo džeparac vašem sinu, i telefon koji plaćamo onima od kojih je vaša sestra uzela mito, ali i one bankovne transakcije od kojih uplaćujemo proviziju vašem bratu. Dakle, protesti jesu politički jer se samo tako možemo izboriti protiv svih pošasti, nepočinstava, pljački i moralnog srozavanja nacije koje je upravo stvorila vaša, pogađate – politika.

I za kraj, gospodine Đukanoviću, možda vi nećete sami podnijeti ostavku, ali znajte da će vas građani Crne Gore natjerati da to uradite, htjeli vi to ili ne. Stoga, pozivamo sve građane Crne Gore, pa i one iz redova DPS-a koji vide da njihov brod polako tone, da masovno izađu na proteste u subotu 16. marta.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com