SNP: Bezuspješna odbrana Đukanovića - Volim Podgoricu

SNP: Bezuspješna odbrana Đukanovića 

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović bezuspješno je pokušao da objasni građanima da nikada ništa nije imao sa predsjednikom Atlas grupe Duškom Kneževićem, ocijenjeno je iz Socijalističke narodne partije (SNP).

“Kojeg je (Kneževića), gle čuda, na vrijeme i dobronamjerno savjetovao da je na krivom putu i da “protiv države” niko nije uspio. Usput, nije nam otkrio tajnu “koverte”, plaćenih računa, zajedničkih druženja, ali je ipak iskoristio momenat da nam objasni korištenje kreditnih kartica”, navodi se u saopštenju SNP-a.

Đukanović je u intervjuu RTCG, između ostalog kazao, da Knežević nije njegov prijatelj

Dodaju da Đukanoviću “neće proći pusta želja da svog partijskog druga i sponzora Duška Kneževića promoviše u lidera mirnih, građanskih protesta, a ni njegov željeni naum da nametne bilo koju političku partiju kao nosioca tih ideja”.

“Ma koliko šef režima već razmišlja ko će od njegovih enormnih bogataša da preuzme, ili kako Duško Knežević kaže otme Atlas banku, očigledno da je proces promjena u Crnoj Gori neminovno uzeo maha. I koliko god Milo žalio “što nema zastava kao u Srbiji ili Albaniji“, toliko smo sigurni da ga mnogo više brine činjenica da su građani, bez obzira na političku ili bilo koju drugu pripadnost, prepoznali trenutak kada treba prevazići sve moguće podjele”.

Iz SNP-a ističu da je jedini cilj protesta “da se stvore uslovi kako bi konačno demokratija zakucala i na naša vrata”.

Iz te partije su pozvali građabe da se pridruže protestu zakazanom za 16. mart u centru Podgorice.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com