DF će pokrenuti krivični postupak protiv Pobjede i NLB banke - Volim Podgoricu

DF će pokrenuti krivični postupak protiv Pobjede i NLB banke

Predsjednik Кluba poslanika DF-a Milutin Đukanović tvrdi da poslednji tekst u Pobjedi “Tragovi novca: Navalica eura i dolara u 2016. i 2018. godini”, predstavlja nastavak obračuna mafijaško-kriminalne organizacije, koja sebe prikazuje kao vlast, protiv DF-a, a u kojem se, kako kaže, objavljuju bankovni računi pojedinih funkcionera DF-a i članova njihovih porodica, predstavlja teško krivično djelo.

Funkcioneri DF-a i članovi njihovih porodica, kako dodaje, pokrenuće krivični postupak protiv Pobjede i NLB banke.

“Bivša komunistička sirotinja koja je brutalnom pljačkom zemlje stekla milione, avione i kamione, a šef režima koji je navodno 30 godina primao samo platu i kratko se bavio biznisom i čitavu milijardu evra, hoće da određene potpuno legalne transakcije, konverzije novca, reprograme kredita i plaćanje kreditnim karticama dovede, medijskom manipulacijom, u istu ravan sa njihovim nepočinstvima”, navodi Đukanović.

Jedini zaključak iz čitave ove priče, tvrdi, može biti, da funkcioneri DF-a i njihove porodice žive kao 90 odsto građana Crne Gore, a pojedinci i znatno ispod standarda prosječnog građanina.

“Za to vrijeme Milo Đukanović pravi sebi mauzolej na Gorici koji košta 10 miliona evra a Migo Stijepović u jednoj koverti dobija veću sumu novca od svih sumi zbirno koje je u svojim manipulativnim tekstovima Pobjeda vezala za funkcionere DF-a i članove njihovih porodica”, kazao je on.

Đukanović navodi da samo ljudi kojima je obraz zamijenio donji dio leđa njihovog gospodara, mogu se služiti ovakvim podmetačinama.

“Jasno je da su Draško Đuranović i Milivoje Кatnić svoje obraze dali pod kiriju svom gospodaru, koji ih je smjestio gdje im je i jedino mjesto, u nadi da će tako sačuvati vlast i slobodu. Svi koji se služe ovakvim manipulacijama moraju znati da će kada se uspostavi vladavina prava i institucije budu nezavisne i slobodne, početi preispitivanje njihovih bankovnih računa u zemlji i inostranstvu i svako će dobiti ono što zaslužuje”, zaključuje Đukanović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com