U eksploziji teško povrijeđena jedna osoba: Zbrinut na odjeljenju intezivne njege - Volim Podgoricu

U eksploziji teško povrijeđena jedna osoba: Zbrinut na odjeljenju intezivne njege

Na pruzi Podgorica-Kolašin, u mjestu Trebješica, jutros oko 10 sati došlo je do nezgode u kojoj je teško povrijeđen državljanin Srbije Mile Sundek (47) koji je radio na remontu pruge, saopšteno je CdM-u iz policije. On je zbrinut na odjeljenju Intenzivne njege KCCG-a, i njegove povrede su opasne po život. Zbog ove nesreće u prekidu je bio željeznički saobraćaj koji je uspostavljen oko 14 sati.

“Nezgoda se dogodila na elektro-vučnom postrojenju Trebješica tokom izvođenja radova, a tom prilikom je povrijeđen zaposleni izvođača radova. Nakon eksplozije u elektro-vučnoj podstanici Trebješica došlo je do prekida napajanja na dionici Bratonožići-Mojkovac. Ekipe za održavanje kontaktne mreže ŽICG, su odmah izašle na mjesto vanrednog događaja i pristupile otklanjanju smetnje”, naveli su iz ŽICG.

Kasnili su međunarodni brzi voz koji saobraća na relaciji Bar-Topčider, i lokalni voz koji saobraća na relaciji Bijelo Polje-Bar koji se nalazio u stanici Kolašin.

CdM

1 komentar

  1. Hi there, I discovered your web site by way of Google even as looking for a comparable subject, your website came up, it appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com