Nova tvrdnja Knežević: Pare sam dao Milu u sportskoj “dark blue” torbi! - Volim Podgoricu

Nova tvrdnja Knežević: Pare sam dao Milu u sportskoj “dark blue” torbi!

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević saopštio je u lajv uključenju na Instagramu da je spreman na nagodbu sa Milom Đukanovićem. Poručio je i da danas neće objavljivati kompromitujući snimak, a da na ulicama Podgorice očekuje izneđu 30. i 40.000 građana. Smatra da nije dobro što organizatori protesta bježe od političkih partija, jer “ovo se ne može završiti bez politike”.

Saopštio je i da organizatori protesta nijesu željeli da se on građanima obrati putem video linka, ali je najavio uživo uključenje preko svog Instagram profila, za vrijeme protesta

“Spreman sam na nagodbu sa Milom Đukanovićem. Odmah dolazim da se predam pravosudnim organima Crne Gore, javno obećavam, samo neka Đukanović podnese ostavku i neka se formira tehnička vlada. To je moja ponuda i odmah dolazim u Crnu Goru”, poručio je Knežević.

Kazao je da će njegov pravni i marketinški tim odlučiti kad da objavi kompromitujući snimak.

“Đukanoviću sam dao pare u sportskoj “dark-blue” torbi”, otkrio je Knežević, o ostalim detaljima nije želio da govori.

Otkriva i da je porodica Đukanović involvirana u Zapad banku, gdje je direktor njegov kum Mladen Rabrenović, kome je poručio da se izvuče iz tog društva dok je na vakat.

“Da li se preko Zapad banke peru pare za Đukanoviće odgovor treba da daju nadležni organi”, pojašnjava on.

Na pitanje na čiju stranu će stati Brano Mićunović i Rajo Božović, Knežević kaže da su oni pametni ljudi i da znaju da je vrijeme Đukanovića prošlo.

“Oni su pametni i vide da je Milu došao kraj. Oni će voditi računa o sebi i svojim porodicama, Đukanović samo može ili da završi u Spužu ili da pobjegne iz Crne Gore. Ne znam da li je Brano Mićunović Milov gazda, ali znam da je Đukanović prošlost”, ističe Knežević.

On je pozvao građane da pokažu građansku neposlušnost i da odbiju da plaćaju račune za struju, jer ih, kako navodi, Elektroprivreda reketira.

“Protesti ne smiju stati, bez ibzira ko će biti organizator, dal ovi koji su sad ili neki drugi. Čudne su se stvari dešavale u poslednje vrijeme sa organizatorima i njihovom promjenom prvobitnog plana. Uopšte nije važno ko će biti na čelu, ovi koji su sad mogu da budu zamijenjeni drugima, ali protesti ne smiju stati. Spreman sam da zapalim malo vatre da se raširi plamen slobode u Crnoj Gori”, rekao je on.

Za Milivoja Katnića tvrdi da je razbojnik i ratni zločinac koji je bacio ljagu na Crnu Goru i pravosuđe.

“Afera “državni udar” je laž i montaža marketinškog tima Mila Đukanovića”, tvrdi on.

Knežević pozitivno govorio o crnogorskoj opoziciji.

“Svi daju svoj doprinos ovoj zajedničkoj borbi. Demokratski front je zaista dosta uradio na raskrinkavanju ovog režima i u aferi “državni udar” i u ostalim segmentima. Stavili su sve svoje kapacitete u službu protesta, organizuju prevoz građana i podredili su sve zajedničkom cilju. DF nije protivnik Crne Gore”, ističe on.

Otkriva da iza firmi Bemaks i Geneks stoje Milo Đukanović, Milan Roćen i Zoran Lazović.

Borba.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com