Kiks Budućnosti, pobjeda Sutjeske u derbiju - Volim Podgoricu

Kiks Budućnosti, pobjeda Sutjeske u derbiju

U derbiju 25 kola 1. CFL Sutjeska je u Nikšiću minimalnim rezultatom savladala Zetu a jedini gol na meču postigao je Stefanović u 47. minutu.

Budućnost je prekinula niz pobjeda i odnijela samo bod iz Radanovića. Grbalj je poveo već u šestom minutu golom Kordića da bi Vujačić u 78. minutu postavio konačnih 1-1.

U Baru Mornar je ubjedljivo poražen od Titograda sa 0-3, domaći su imali i igrača manje. Za Podgoričane je Pavićević postigao het-trik golovima u 22., 39. iz penala i 90. minutu.

Lovćen je kao domaćin poražen od Iskre iako je na poluvremenu vodio golom Camaja u 11. minutu. U samom finišu su gosti preokrenuli i došli do bitna 3 boda golovima Šahmana u 80. i Nikača u 84. minutu.

Još jedna ekipa iz vrha je ubilježila pobjedu. Petrovac je na svom terenu savladao Rudar sa 3-2. Rudar je već u 18 minutu ostao bez jednog igrača, Kuč je tada dobio direktan crveni karton. Samo dva minuta kasnije Muharemović je postigao prvi gol za Petrovčane a već u 27. minutu bilo je 2-0 kada se i Kalezić upisao u strijelce. Međutim, kada su svi mislili da je pitanje pobjednika riješeno, Rudar golovima Vukovića u 72. i Đalovića u 81. minutu stiže do izjednačenja sa 10 igrača na terenu, ali je veliki kiks Petrovca spriječio ponovo Kalezić koji u 90. minutu postiže gol za pobjedu svoje ekipe.

Zbog reprezentativne pauze naredno kolo 1.CFL odigraće se 30. marta

 

 

reprezentacija.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com