Misteriozna smrt Svetlane Peković u Tivtu – formiran predmet, i dalje se čeka nalaz - Volim Podgoricu

Misteriozna smrt Svetlane Peković u Tivtu – formiran predmet, i dalje se čeka nalaz

Istraga povodom smrti mlade Kolašinke Svetlane Peković i dalje je u toku, pa još uvijek nije utvrđen uzrok smrti iako je njeno tijelo pronađeno još 21.jula 2018. godine.

Kako nam je saopšteno iz Višeg državnog tužilaštva, predmet je formiran, a čegaju se rezultati vještačenje Insitituta za sudsku medicinu u Beorgadu.

“U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet povodom smrti S.P. iz Kolašina i tokom izviđaja sprovedene su brojne radnje i donijeta je naredba za medicinsko vještačenje od strane Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, koje vještačenje je u toku, a sve u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koje su od značaja za ovaj slučaj”, kazala je državna tužiteljka Lepa Medenica za FOS.

Iako su prvi nalazi pokazali da na tijelu Pekovićeve nije bilo tragova nasilja, u istrazi se stvorio veliki broj sumnji.

Kolašinka je nestala u julu, nedjelju dana prije nego što je pronađeno tijelo. Boravila je u smještajnom objektu kompanije u Sutvari u Grblju. Navodno je poslednji put viđena u srijedu uveče u Tivtu, u Kalimanju, blizu hotela „Helada”, a signal njenog mobilnog telefona lociran je na širem području obližnje Župe. Ovaj dio Tivta su intenzivno pretraživali policija i vatrogasci. Mobilni telefon Pekovićeve u međuvremenu je ugašen.

Njena porodica nedavno se oglasila u medijima, kada su tražili da nadležni detaljno ispitaju ovaj slučaj, ističući da su sigurni da Svetlana nije počinila samoubistvo.

(FOS Media)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com