Terorista sa Novog Zelanda 30. decembra 2016. ušao u Crnu Goru? - Volim Podgoricu

Terorista sa Novog Zelanda 30. decembra 2016. ušao u Crnu Goru?

Brenton Tarant, koji je počinio masakr na Novom Zelandu, boravio je u Srbiji krajem 2016. gdje se zadržao dva dana da bi potom otputovao za Crnu Goru, nezvanično saznaje “Blic”.

Nezvanično im je potvrđeno da je Tarant, koji je u petak ujutro po lokalnom vremenu ubio 50 muslimanskih vjernika tokom jutarnje molitve u džamiji, u Srbiju ušao 28. decembra 2016. iz Hrvatske preko graničnog prelaza Batrovci.

Rasista se u Srbiji zadržao dva dana da bi se 30. decembra uputio ka graničnom prelazu Špiljani sa Crnom Gorom. Još nije poznato koja mjesta je obišao u Srbiji, niti gdje je odsjedao.

Vijest da je Tarant boravio na Balkanu juče su potvrdile i hrvatske vlasti, a prema njihovim izvještajima, on je krajem 2016. i početkom 2017. proputovao kroz Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

1 komentar

  1. I definitely wanted to make a message to express gratitude to you for those awesome secrets you are posting at this site. My rather long internet lookup has at the end of the day been recognized with awesome strategies to exchange with my friends. I ‘d state that that many of us website visitors actually are undoubtedly fortunate to exist in a perfect place with so many outstanding individuals with helpful plans. I feel pretty lucky to have encountered the webpage and look forward to plenty of more enjoyable moments reading here. Thanks a lot once more for a lot of things.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com