Home / ŽIVOT + / Djeca i roditelji / IVAN JE PRAVOSLAVAC KOJI IMA TRI ŽENE I DEVETORO DJECE: Ako ga jedna naljuti, ovako je KAZNI, a evo šta one kažu! (VIDEO/FOTO)

IVAN JE PRAVOSLAVAC KOJI IMA TRI ŽENE I DEVETORO DJECE: Ako ga jedna naljuti, ovako je KAZNI, a evo šta one kažu! (VIDEO/FOTO)

Ivan Sukov (34) iz Rusije ima tri žene i devetoro djece, a nada se da će imati još žena i najmanje 50 djece. Prema zakonu može imati samo jednu ženu, a druge dvije su sa njim na osnovu usmenog dogovora.
Natalija i Ivan su u braku 11 godina. Ivan je ženi jedan dan rekao kako želi veliku porodicu.

“U početku sam bila protiv toga i nisam mogla da zamislim cijelu situaciju, ali sam shvatila da mu je to velika želja,” kaže Natalija.

“Ivan je pravoslavac i to moji roditelji ne odobravaju. Vidjela sam ga na televiziji i zaljubila sam se u njega. Odlučila sam da ću biti s njim bez obzira šta moji roditelji kažu”, rekla je Madina.FOTO: PRINTSCREEN/ YOUTUBE

Ivan i njegove supruge rade i Ivan tvrdi da imaju dovoljno novca za cijelu porodicu. Trenutno žive u trosobnom stanu, a Ivan planira da kupi kuću u predgrađu.

Ivan kaže da žene ponekad kažnjava. “Svaku noć pozovem jednu ženu. Ali, ako me neka ljuti, onda s njom ne spavam i po mjesec dana”, kaže Ivan. Ivan dodaje da voli visoke, mršave i nježne žene.

dijaspora.news/Alo.rs/Izvor: Miror

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com