Kako bez Jovetića i Savića? - Volim Podgoricu

Kako bez Jovetića i Savića? 

Crnogorski fudbaleri su se juče okupili u Podgorici, na prvom treningu je bilo devet igrača, a selektor Ljubiša Tumbaković je odmah otklonio dilemu, ako je ona uopšte i postojala – Stevan Jovetić neće biti spreman za duele sa Bugarskom i Engleskom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Jo-Jo se, istina, oporavio od povrede koljena, očekivalo se da bi možda mogao i da zaigra za Monako u petak protiv Lila u francuskoj Ligi 1, ali to se nije dogodilo. Samim tim što ga nije bilo u duelu sa “mastifima” je izgleda i otpala mogućnost da bude dio tima koji će se suprotstaviti Bugarima 22. marta u Sofiji i Englezima tri dana kasnije u Podgorici.

– Situacija je takva da Jovetić gotovo sigurno nije spreman – rekao je Tumbaković za RTCG.

Stefan Savić je povrijeđen. Male su šanse i da se on nađe u sastavu. Ali makar postoje…

– A za Savića su šanse minimalne. I Jovetić i Savić će doći na okupljanje, najkasnije u utorak. To je nešto što je ovog momenta realno i izgledno. Šta će se događati do petka, to je već pitanje za doktore – jasan je Tumbaković da su mu u ovom slučaju ruke vezane. Kako stvari stoje, potrebno je da se dogodi čudo pa da jedan od dvojice lidera (Savić) zaigra u petak u Sofiji ili ponedjeljak pod Goricom, pa bi Tumbaković vjerovatno bio zadovoljan i da to budu jedini problemi “hrabrih sokola” u susret prvim utakmicama kvalifikacija za Euro.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com