,,Pčelica” će mati tri aktivnosti ove sedmice - Volim Podgoricu

,,Pčelica” će mati tri aktivnosti ove sedmice

NVO Djeciji edukativni centar “Pcelica” iz Podgorice, u okviru projekta o bezbijednosti djece u saobracaju pod sloganom “Neko misli na vas”, u petak je posjetio Osnovnu skolu “Njegos” na Cetinju. Predavanje je realizovano u vidu diskusije sa ucenicima 9.razreda i zapazanjima o tome koje su najcesce greske koje prave pjesaci i vozaci i koje su to opasnosti za djecu njihovog uzrasta.

Projekat se realizuje pod pokroviteljstvom kompanije Jugopetrol , a uz podrsku  Minitarstva prosvjete i Ministarstva unutrasnjih poslova Crne Gore.

U okviru ovog projekta, u toku ove sedmice u Podgorici ce bitirealizovan prakticni EKO poligon za djecu osnovnoskolskog uzrasta sa akcentom na pravilima ponasanja u saobracaju tokom setnje i voznje bicikla.

 

Takodje,veceras, sa pocetkomu 18h realizovacemo jos jednu u nizu dramskih radionica  na kojima sa djecom citamo price i radimo njihovu analizu. Na II sprstu Tc Mall of Montenegro, pozivamo svu djecu od 4-12 godina da nam se pridruze i razviju svoje literarne i govorne sposobnosti. Pricaonica “U svijetu bajki” je besplatna za sve ucesnike.

 

Pcelicin omladinski klub poceo je sa aktivnim radom prije dvije godine, da bi od prosle sedmice zapoceli konkretne radionice i aktivnosti za uzrast od 13-18 godina. U utorak, 19.marta, od 17-18:30 casova u Centru kompetencije, pored zdrade Parlamenta, bice ponovljena radionica “Upoznaj sebe” koja je prvenstveno namjenjena djevojcicama, ali i djecacima koje interesuju promjene u tijelu koje nosi ovo uzrasno doba. Radionice su besplatne a broj mjesta ogranicen te su prijave obavezne na broj telefona 069407834

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com