“POZDRAVIO SAM SE SA ŽIVOTOM” Evo zašto je Vučić igrao šah dok je Predsjedništvo bilo okruženo hiljadama protestanata - Volim Podgoricu

“POZDRAVIO SAM SE SA ŽIVOTOM” Evo zašto je Vučić igrao šah dok je Predsjedništvo bilo okruženo hiljadama protestanata

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući na Pinku, rekao da se “već bio pozdravio sa životom“.

On je govorio o protestu koji se održao ispred Predsjedništva Srbije u Beogradu. Kazao je da je, dok je oko zgrade Predsjedništva bilo nekoliko hiljada protestanata, igrao šah sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem u pauzi za ručak, jer, ističe, nije mogao da jede.

DEMONSTRANTI OKUPIRALI PREDSJEDNIŠTVO: Evo šta je Aleksandar Vučić radio dok je policija čuvala zgradu! (VIDEO/FOTO)

“I noćas i jutros sam bio spreman na to. Izašao sam sam, ostalo ih je 40, 50, još im kažem, u lice sam im rekao da nemaju hrabrosti, ali taj dio njihovi mediji nisu objavili“, rekao je Vučić.

On je istakao i da je vidio navode da je “pobjegao kroz tajni prolaz“ i dodao da je “svojim ljudima rekao da nije pognuo glavu ni u Srebrenici, osim zbog žrtava“.

Dodao je i da od danas nekažnjenog nasilja neće biti.

On je istakao da “jeste umoran, ali i da je bio zabrinutiji prethodnih dana”.

“Danas smo završili veliki posao. Narod Srbije je mogao sve da vidi. Znam da od danas nekažnjenog nasilja neće biti. Možda smo napravili grešku što smo mislili da imamo posla sa racionalnim ljudima. Zabrinut sam zbog Kosova i Metohije i zbog nekih investicija”, rekao je Vučić.

Dodao je i da je možda bila greška što policija “nije poslata na RTS“, kada su učesnici protesta ušli u zgradu.

Istakao je da je zabrinut za Kosovo i Metohiju i da će da uradi sve da tamo ne bude sukoba jer smatra da je malo Srba ostalo i da je Srbija mnogo gubila u prethodnim ratovima.

 

B92

 

2 komentara

  1. There are very a great deal of details this way to take into consideration. That is a excellent denote bring up. I provde the thoughts above as general inspiration but clearly you will find questions such as the one you talk about the location where the most important thing will likely be in honest excellent faith. I don?t know if guidelines have emerged about items like that, but Almost certainly that a job is clearly defined as a good game. Both kids feel the impact of only a moment’s pleasure, for the remainder of their lives.

  2. A formidable share, I just given this onto a colleague who was doing just a little analysis on this. And he in reality purchased me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love reading extra on this topic. If potential, as you turn out to be expertise, would you mind updating your weblog with more particulars? It’s extremely useful for me. Big thumb up for this weblog submit!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com