Džoni Dep zadobio povredu tokom snimanja u Tivtu (FOTO) - Volim Podgoricu

Džoni Dep zadobio povredu tokom snimanja u Tivtu (FOTO)

Glumac Džoni Dep je nakon Beograda u Tivtu nastavio snimanje svog novog filma “Minamata”. Tokom snimanja zadobio je povredu vrata.

Slavni glumac povrijedio se na snimanju i ljudi iz projekcije pozvali su fizioterapeuta, doktoricu Renatu Bergam-Grandis, načelnicu bolnice u Risnu, inače rođenu tetku glumice Marije Bergam.

Ona je Depu mobilisala vrat i udijelila pokoji savjet, a potom se pohvalila kako je u “njenim rukama” bila svjetska zvijezda.

“Moj pacijent, nešto ga ukočilo na snimanju filma “Minamata”, napisala je doktorica na Facebooku uz njihovu zajedničku fotografiju.

Glumica Marija Bergam o ovom zanimljivom susretu nije smjela ništa reći.

20190319070016485628

Foto:Facebook

“Moja tetka je potpisala ugovor kojim se obavezala na šutnju o holivudskom glumcu te ne smije pričati o saradnji s njim”, pojasnila je Marija za “Blic”.

A dok je snimao kadrove na Miholjskoj prevlaci, ostrvu čiji jedan dio je u vlasništvu crkve, koja je prethodno izdala dozvolu za snimanje, Dep je privukao pažnju sveštenstva.

“Jedan od paroha je potegao veze i poznanstva da bi se fotografisao sa Depom, a glumac je pristao i ispunio mu želju i upoznao se sa parohijom”, kaže jedna Tivćanka koja je prisustvovala toj sceni, piše Blic.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com