PREOKRET! MILIJANA (21) OSTAVLJA MILOJKA (73)! Šokirala javnost izjavom, pa onda otkrila sve detalje iz kreveta! - Volim Podgoricu

PREOKRET! MILIJANA (21) OSTAVLJA MILOJKA (73)! Šokirala javnost izjavom, pa onda otkrila sve detalje iz kreveta!

Najkontroverzniji par Srbije Milojko (73) i Milijana (21) uskoro će se razdvojiti bar na kratko jer su dobili poziv od dvije nacionalne televizije, Pinka i Hepi televizije da uđu u rijaliti.

 

Srbija bruji o ovoj vezi, a ekskluzivno su najavili da će zajedno ući u rijaliti. Međutim, sudeći prema njenoj izjavi za agenciju RINA Milijana planira da uđe u rijaliti bez njega.

 

FOTO: FACEBOOK

Milijana kaže da želi da uđe u neki od ovih tv rijalitija, međutim Milojko najvjerovatnije neće biti u prilici jer se tome protive njegova djeca iz prvog braka, ali je spreman da Milijanu pusti samu.

 

 

“Prvi su nam se javili sa Hepi televizije i ponudili Parove, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za Zadrugu. Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka jer on ima problem sa njegovima. Međutim imam kao i uvijek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gdje ću se pojaviti”, kaže Milijana.

Velika većina komentara koji pristižu sa svih strana tiču se seksa i vijagre, a MIlijana otrkiva sve detalje.

 

FOTO: INSTAGRAM

 

“Imamo seks skoro svakog dana, ne vidim šta je tu čudno. Radimo sve kao što radi svaki zaljubljeni par i nama godine uopšte nisu prepreka. Doduše, otkako je Mikana u decembru imao operaciju srca, moram malo da ga štedim u seksu. Ugrađen mu je baj pas, pa sada pazimo da se ne preforsira. Inače je u krevetu kao mladić, ne treba mu nikakva vijagra. Mada, istini za volju, ja i ne znam kakvi su mladići u seksu, uvijek sam bila samo sa mnogo starijima od sebe. I kod Milojka mi se svidjelo to što je iskusan, mada mi je njegova ljepota na prvom mjestu” – dodaje Milijana.

Oni su inače najavili svadbu za 7. septembar, za koju kako Milijana kaže, biće najlepša svadba ikada! Ona uveliko bira vjenčanicu, a zajedno sa Milojkom gleda i stvari za bebu, koju takođe planiraju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com