Dobio na lutriji 71 milion eura, a njegova žena ne želi ni da čuje za njega - Volim Podgoricu

Dobio na lutriji 71 milion eura, a njegova žena ne želi ni da čuje za njega

Samo  18 mjeseci nakon što ga je žena napustila, Ade Goodchild, bivši radnik u fabrici, osvojio je 71 milion eura na lutriji EuroMillions.

Iako je osvojio 15. najveći dobitak u britanskoj istoriji, a ona kako bi preživjela mora raditi dva posla, njegova bivša supruga Susanna tvrdi da se nije pokajala.

“Ne želim ni centa od njegovog novca, slobodno neka sve zadrži”, navodno je rekla svojim roditeljima koji su to prenijeli Daily Mailu.

 

“Jadnica je godinama bila nesrećna s njim jer je postao jako sebičan. Dugo je to trpjela, ali onda joj je prekipjelo. Nije htio pomoći oko poslova u kući i vrtu, pa čak ni prošetati njihove pse. Čak i nakon razvoda, morala se vraćati svaki dan kako bi ih izvela u šetnju”, ispričala je njena majka.

Nakon njihovog razvoda, koji je zaključen prije 18 mjeseci, Suzanna se preselila u iznajmljeni stan, a radi 14 sati dnevno na dva posla kako bi se izdržavala.

2 komentara

  1. Well done. I i never thought I would personally accept as true with this opinion, but I???m commencing to view things at a different view. I must research more about this simply because it seems fascinating. Another thing I don???t understand though is the way things are all related together.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com