Ko je nova zvijezda elektronske scene Jack Back? - Volim Podgoricu

Ko je nova zvijezda elektronske scene Jack Back?

Od prošle godine underground scena bogatija je za još jednog sjajnog izvođača, a iza pseudonima Jack Back nalazi se ni manje ni više nego najveći producent i DJ današnjice, David Guetta, zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance festivala!

Slavni Francuz objavio je kompilaciju od 12 traka “(It Happens) Sometimes” pod visoko kotiranom etiketom Defected Records, što ga je lansiralo na vrh Beatporta, kao i na prvo mjesto Bilbordove Dance Club Songs liste.

Jack je ponovo tu sa posljednjim EP-om koji uključuje hitove u najavi “Survivor” i “Put Your Phone Down (Low)”.

Naslovna numera “Survivor”, sadrži poznati pjevljivi sempl, a topli, nadahnuti vokali praćeni su neodoljivom bas linijom koja ovu stvar čini idealnom za klupski provod.

“Put Your Phone Down (Low)” sa klasičnim house bitom kao da je stvorena za plesni podijum. Upečatljiv vokal daje novu dimenziju pjesmi koja će nesumnjivo sve dići na noge.

Dugo se spekulisalo ko stoji iza imena Jack Back, a onda je majstor svog zanata odlučio da u septembru prošle godine u jednom intervjuu skine veo tajne i po ko zna koji put se predstavi u punom sjaju.

“Prve muzičke korake sam napravio u underground house pravcu i tada sam nastupao u svim rave i underground klubovima u Parizu. Htio sam da stvaram muziku za provod, bez potrebe da je komercijalizujem. Sada mi je cilj da ostavim trag u svim žanrovima u kojima i sam uživam. Mislim da ću svu ljubav prema muzici najbolje iskazati kroz svoj rad”, objasnio je Guetta.

On će ove godine nastaviti da objavljuje pjesme pod originalnim imenom, prepoznatljivim cijelom svijetu, i spreman je da sa njima započne novi festivalski ciklus.

Publika u Crnoj Gori imaće jedinstvenu priliku da čuje nove, ali i stare megahitove ovog superstara i to na šestom izdanju Sea Dance festivala koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra na budvanskoj plaži Buljarica.

Njemu će se pridružiti vodeći njemački DJ i producent Robin Schulz kao i francuski hit duo Ofenbach, a uskoro će biti objavljen novi talas izvođača koji će biti neodvojiv dio nove Sea Dance ere.

U prodaji su kompleti ulaznica za tri festivalska dana po promo cijeni od 24.99 eura. Pored redovnih, u prodaji se mogu naći i VIP GOLD trodnevne ulaznice po cijeni od 100 eura, kao i ulaznice za festivalski kamp po cijeni od 25 eura. Karte se mogu kupiti u prodajnoj mreži GIGSTIX Montenegro na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija o ulaznicama, programu, prevozu i smještaju na festivalu može se naći na sajtu www.seadancefestival.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com