23. Fitems fashion connection - Volim Podgoricu

23. Fitems fashion connection  

 

Proljećno, 23. izdanje renomiranog modnog događaja Fitems fashion connection, biće održano 6. i 7. aprila u Kristalnoj dvorani hotela Hilton u Podgorici, u organizaciji modne agencije Mondaine models. Ovoga puta modu konektujemo sa zdravim stilovima života i novim, prestižnim konceptom treninga, odnosno Fitemsom – prvim i jedinim profesionalnim studiom za individualne treninge u Crnoj Gori, u kojem se stimulacija mišićnog rasta postiže korišćenjem električnih impulsa (EMS by Just Fit).

Događaj će, 6. aprila u 21h, u okviru Bio Save dana, otvoriti crnogorski modni dizajner Lazar Ilić, samostalnim prikazivanjem kolekcije “Pearls and diamonds are forever”, za koju se smatra da je njegova tehnički najzahtevnija revija do sada. Lazar i ovoga puta modu koristi za humana djela. Naime, on će u čast svog novom opredjeljenja i koncepta koji podrazumjeva veću posvećenost luksuznom dizajnu, svim maturantkinjama i polumaturantkinjama, štićenicama JU Dječji dom “Mladost” Bijela pokloniti haljine o kojima ovih dana maštaju njihove vršnjakinje u Crnoj Gori.

Drugi, Gp Contour fashion day, otvoriće podgoričanka Ivana Miranović (Itsa Couture) debitanstkom kolekcijom “Tuscan night”. Nakon toga, publika će imati priliku da se upozna sa  kolekcijom “Sve boje Kine”, koju pod patronatom Instituta Konfucije na Univerzitetu Crne Gore, predstavljaju Milena Đukanović i Ana Vuković. Beograđanka Bjanka Bijelić će imati crnogorsku premijeru kolekcijom “Fairy tales are real”, a biće zastupljen i atelje vjenčanica “Na zrnu graška” svojim novim, ekskluzivnim modelima: “Pronovias”, “Demetrios”, “Lorenzo Rossi”, “Millanova” i drugim.

23. Fitems fashion connection zatvoriće čuveni srpski modni kreator Zvonko Marković sa 36 ekstavagantnih i glamuroznih modela iz nove kolekcije. Revija omiljenog dizajnera poznatih ličnosti, jedinog sa ovih prostora koji se predstavio na Pariškoj nedjelji visoke mode, biće odvojena od drugih revija koktel pauzom u trajanju od 30 minuta. Njegovi modeli krase i zaštitnu fotografiju događaja, djelo japanske fotografkinje Nahoko Spiess, dok se kao modna direktorka potpisuje Suna Moya. Fotografija je nastala u Parizu u produkciji Vesne de Vinca a krase učesnice crnogorskog i srpskog izbora za Mis.

Za frizuru će, po tradiciji, biti zadužen tim Zorana Vukčevića, koji će raditi sa oficijelnom kozmetikom za njegu kose “Davines”. Zvanična šminkerka revije Lazara Ilića je Snežana Grba sa svojim timom, dok će Ljubica Bulatović, kada je make-up u pitanju, potpisati drugi, završni dan događaja. Dekoraterka scene je Jelena Mlađenović, a oficijelni fotografi Đorđe Cmiljanić i Jovana Iković.

Obje večeri u holu hotela Hilton biće upriličena izložba radova “Nature by paper” studenata prve godine Fakulteta za dizajn i multimediu UDG pod mentorstvom Ane Vasiljević Čelar.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com