DEMOKRATE PRIHVATILE: Potpisaće Sporazum o budućnosti grupe građana “Odupri se-97.000” - Volim Podgoricu

DEMOKRATE PRIHVATILE: Potpisaće Sporazum o budućnosti grupe građana “Odupri se-97.000”

Generalni sekretar i poslanik Demokrata, Boris Bogdanović kazao je za “Vijesti” da je za ovu partiju predlog Sporazuma o budućnosti prihvatljiv.

Organizatori građanskog protesta “Odupri se-97.000” tražili su od opozicije da zajednički insistiraju na formiranju vlade građanskog jedinstva koju ne smije voditi predstavnik aktuelne vladajuće koalicije. U dokumentu pod nazivom “Sporazum o budućnosti” organizacioni odbor građanskih protesta postavio je uslove za dalju saradnju sa parlamentarnim opozicionim partijama.

Bogdanović kaže da je smjena vlasti i promjena sistema vrijednosti prioritet svih prioriteta

“Sve što su do sada javno saopštili organizatori protesta Demokratska Crna Gora je odmah prihvatila i to bez ikakvih uslova. Uostalom, sa gospodinom Perovićem smo se i do sada lako dogovarali, tako da je za nas predlog sporazuma koji smo dobili prihvatljiv po svim predloženim tačkama. Smjena vlasti i promjena sistema vrijednosti je prioritet svih prioriteta, a dogovor sa organizatorima protesta je potreba većinske, građanske i nezadovoljne Crne Gore”, rekao je Bogdnaović.

1 komentar

  1. As well as you yourself have acquired a better possible opportunity to connect with click here his or her partner with the larger quantity of daters. It is additionally less difficult to meet persons on the internet thanks to on the net day web pages in addition to forums.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com