KRIJE IME NAPADAČA: Muškarac ranjen, pa sam došao u Dom zdravlja - Volim Podgoricu

KRIJE IME NAPADAČA: Muškarac ranjen, pa sam došao u Dom zdravlja

U pucnjavi, koja se sinoć dogodila u naselju Lazi, ranjen je Radoje Mešter. On je ranjen u stomak, a sam se javio u budvanski Dom zdravlja, te se ne zna kako je došlo do pucnjave.

Do pucnjave je došlo oko 20 časova, napadač je iz pištolja ispalio nekoliko hitaca koji su Meštera pogodili u stomak.

On je nakon pucnjave hitno prevezen u kotorsku bolnicu, gdje je konstatovano da nije životno ugrožen.

Inspektori su pokušali da saslušaju ranjenog, ali je on, prema saznanjima “Dana” odbio da sarađuje sa policijom i nije želio da govori o pucnjavi i napadaču.

Istražitelji su uvjereni da je Mešter vidio napadača i pokušavaju da saznaju razlog zbog kojeg odbija saradnju.

Portal “Vijesti” sinoć je objavio da policija provjerava da li ova pucnjava ima veze sa svađom i tučom koja se nekoliko sati ranije dogodila u Budvi prilikom protesta ugostitelja.

Iz uprave policije sinoć se nijesu zvanično oglašavali povodom ranjavanja Meštera.

Nezvanično je saopšteno da je saslušano više osoba, ali da niko od njih nije identifikovao napadača. Na licu mjesta obavljen je uviđaj, a sa okolnih objekata izuzeti su snimci siguronosnih kamera.

2 komentara

  1. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this web site. I’m hoping the same high-grade website post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing abilities has inspired me to get my own site now. Actually the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a good example of it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com