Krivične prijave protiv maloljetnika: Počinili šest teških krađa? - Volim Podgoricu

Krivične prijave protiv maloljetnika: Počinili šest teških krađa?

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Herceg Novi su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili šest krivičnih djela teška krađa i tom prilikom podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četiri maloljetnih lica.

Naime, službenici CB Herceg Novi su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv N.R. (16), M.B. (16), J.B. (17) i S.V. (16), sva lica iz Herceg Novog, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili šest krivičnih djela teška krađa. Oni su, kako se sumnja, ova krivična djela počinili na način što su u dužem vremenskom periodu provaljivali u kuće, vikendice, stanove, škole i maloprodajne objekte i iz njihovih unutrašnjosti otuđivali tehničke uređaje, alate, mašine i druge vrjednije predmete. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su otuđene predmete prodavali a novac međusobno dijelili.

Pretresom stanova koje koriste osumnjičena lica policijski službenici su pronašli dio otuđenih predmeta i oni će biti vraćeni vlasnicima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com