Objavljen javni poziv za rekonstrukciju vodovodne mreže u Lješanskoj nahiji - Volim Podgoricu

Objavljen javni poziv za rekonstrukciju vodovodne mreže u Lješanskoj nahiji

DOO Vodovod i kanalizacija Podgorica je objavilo javni poziv za rekonstrukciju oko 2,5 km  primarne mreže u MZ Barutana- Lješanska nahija. U skladu sa zahtjevima građana i procjenama na terenu vršiće se rekonstrukcija najkritičnije dionice primarnog cjevovoda, koji je u prethodnom periodu više puta saniran od strane DOO Vodovod i kanalizacija. Procijenjena vrijednost projekta, koji će obuhvatiti zamjenu starog azbest-cementnog cjevovoda, iznosi 120.000 eura, dok je rok završetka 60 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Takođe, paralelno sa radovima na primarnoj mreži u MZ Barutana, biće raspisan javni poziv i za rekonstrukciju oko 5 km sekundarne mreže.  Realizacija ovog projekta, čija je vrijednost preko 100.000 eura,  ima za cilj poboljšanje vodosnabdijevanja više  od 100 domaćinstava u selima Bigor i Brežine.

Ove aktivnosti predstavljaju nastavak kontinuiranog ulaganja Glavnog grada u vodovodni sistem Lješanske nahije u 2019.godini, sa ciljem njegove kompletne rekonstrukcije u narednom periodu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com