Oduzete cigarete vrijednosti oko 9.500 eura - Volim Podgoricu

Oduzete cigarete vrijednosti oko 9.500 eura

 

Službenici Uprave policije – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su u dvije odvojene aktivnosti – jednoj u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Pljevlja a u drugoj u sadejstvu sa Odjeljenjem bezbjednosti Plužine, sprovodeći mjere i radnje na suzbijanju nedozvoljene trgovine akciznom robom, a u okviru obavještajnog projekta „Merlin“, u kojima su pronašli i oduzeli cigarete ukupne vrijednosti oko 9.500 eura. Krivičnim prijavama je procesuirano šest lica.

Naime, službenici Odsjeka i CB Pljevlja su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv V.G. (49), B.V. (57), D.P. (54), M.P. (58) i B.B. (58), sva lica iz Pljevalja, zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena trgovina. Kod ovih lica policija je pronašla i oduzela 1.576 paklica cigareta vrijednosti oko 2.500 eura.

Nadalje, u akciji koju je Odsjek sproveo u sadejstvu sa službenicima OB Plužine, kontrolom vozila kojim je upravljao P.C. (28) iz Plužina, policija je pronašla i oduzela 20 paketa cigareta, odnosno 10.000 paklica bez akcizne markice ukupne vrijednosti oko 7.000 eura. O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Nikšiću koji je naložio da se protiv P.C. podnese kriivčna prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

 

 

 

.

 

 

 

2 komentara

  1. The posh shown can distinctive; rrndividuals are generally looking for for just about any Native pipe dream. It all strange spot is intended particularly if the promoting diversity combined with popularity on the travel related services market. Hotel reviews

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com