Home / NOVOSTI / Hronika / Oduzete cigarete vrijednosti oko 9.500 eura
FOTO: ILUSTRACIJA

Oduzete cigarete vrijednosti oko 9.500 eura

 

Službenici Uprave policije – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su u dvije odvojene aktivnosti – jednoj u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Pljevlja a u drugoj u sadejstvu sa Odjeljenjem bezbjednosti Plužine, sprovodeći mjere i radnje na suzbijanju nedozvoljene trgovine akciznom robom, a u okviru obavještajnog projekta „Merlin“, u kojima su pronašli i oduzeli cigarete ukupne vrijednosti oko 9.500 eura. Krivičnim prijavama je procesuirano šest lica.

Naime, službenici Odsjeka i CB Pljevlja su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv V.G. (49), B.V. (57), D.P. (54), M.P. (58) i B.B. (58), sva lica iz Pljevalja, zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena trgovina. Kod ovih lica policija je pronašla i oduzela 1.576 paklica cigareta vrijednosti oko 2.500 eura.

Nadalje, u akciji koju je Odsjek sproveo u sadejstvu sa službenicima OB Plužine, kontrolom vozila kojim je upravljao P.C. (28) iz Plužina, policija je pronašla i oduzela 20 paketa cigareta, odnosno 10.000 paklica bez akcizne markice ukupne vrijednosti oko 7.000 eura. O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Nikšiću koji je naložio da se protiv P.C. podnese kriivčna prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

 

 

 

.

 

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com