ORUŽANA PLJAČKA U SOFIJI! Crna Gora pokradena, bugarima spas iz nepostojećeg penala (VIDEO) - Volim Podgoricu

ORUŽANA PLJAČKA U SOFIJI! Crna Gora pokradena, bugarima spas iz nepostojećeg penala (VIDEO)

Kakva sramota za evropski fudbal, kakva potvrda da VAR mora da se uvede u sva takmičenja i kakva oružana pljačka u Sofiji! Crnoj Gori su vezane ruke na početku kvalifikacija za Prvenstvo Evrope 2020, a tako bespomoćnoj sudija Rudi Buke joj je izbio iz džepa dva boda i poklonio remi Bugarskoj u uvodnom susretu Grupe A – 1:1.

Ovako sportski portal Mozzartsport komentariše večeranji meč u Sofiji, a slični su tonovi i na drugim regionalnim, pa i svjetskim portalima.

-Ovaj detalj u kome je svima, čak i navijačima Bugarske, bilo jasno da penal nije postojao jasno ukazuje na potvrdu da se VAR uvede na svim nivoima i da se ljudskom biću ne smiju prepustiti ovakve odluke, pošto su skandalozne! Da nje nije bilo – a po svim pravilima, nije smjelo da je bude – Crna Gora bi osvojila sva tri boda i u daleko boljem raspoloženju čekala duel sa Engleskom, u ponedjeljak u Podgoroci, navodi Mozzartsport.

Mozzarsport

Portal B92 navodi da je sudija “izmislio penal za domaćina”, a “Blic” piše da su “Crnogorci debelo oštećeni” i da je Bugarskoj sviran “skandalozan penal”.

Hrvatski “Index” takođe, bez “dlake na jeziku” navodi da je Crna Gora pokradena u Sofiji.

Index

“Kurir” ističe da su “Tumbini sokolovi žestoko oštećeni”.

Utakmicom u Sofiji se bave i engleski mediji.

Tiražni “San” piše da je “Crna Gora bijesna nakon bizarno dosuđenog kasnog penala”, ali i prenosi poruke sa društvenih mreža, prenose Vijesti.

Jedna od njih glasi da je to bila “kriminalna odluka”, a druga da je riječ o jednoj od “najužasnijih sudijskih grešaka viđenih u posljednje vrijeme”.

Engleski "The Sun" o meču u Sofiji

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com