Otkriveno zbog čega je VODA POCRVENILA u rijekama na sjeveru CG! (FOTO) - Volim Podgoricu

Otkriveno zbog čega je VODA POCRVENILA u rijekama na sjeveru CG! (FOTO)

Radnik štamparije Pegaz priznao je danas da je nesavjesnim postupanjem prouzrokovao izlivanje crvene tečnosti u rijeku Lješnicu i dalje u Lim.

Foto Sjever CG

Sekretarijat za ispekcijske poslove u saradnji sa Komunalnom policijom Opštine Bijelo Polje, preduzeo je mjere protiv počinioca.

“Na samom terenu duž rijeke Lješnice, kontrolisan je veći broj privrednih subjekata i fizičkih lica. U postupku sprovođenja mjera i radnji utvrđeno je i zapisnički konstatovano, da je do predmetne pojave došlo nesavjesnim postupanjem radnika štamparije Pegaz, vlasnik je prihvatio odgovornost. Ispektori su pokrenuli procesne radnje protiv počinioca djela. Sekretarijat za ispekcijske poslove i Kumunalna policija će i u narednom periodu preduzeti najstrožije mjere zakonom predvidjene, kako bi se rijeka zaštitila od nesavjesnog ponašanja pojedinaca”, navedeno je i saopštenju Sekretarijata za ispekcijske poslove i Komunalne policije Opštine Bijelo Polje.

2 komentara

  1. I do agree with all the ideas you’ve presented in your post. They are very convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for novices. Could you please extend them a little from next time? Thanks for the post.

  2. Hello! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no backup. Do you have any solutions to protect against hackers?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com