PEROVIĆ: Pojedini nas NAMJERNO POGREŠNO TUMAČE, večeras sastanak, pozvane sve opozicione partije, - Volim Podgoricu

PEROVIĆ: Pojedini nas NAMJERNO POGREŠNO TUMAČE, večeras sastanak, pozvane sve opozicione partije,

Povodom nejasnoća i pogrešnih interpretacija u javnosti ali i eventualne potrebe usaglašavanja Sporazuma sa pojedinim političkim subjektima koji su to zatražili, Pokret Odupri se, poziva sve opozicione partije i poslanike na sastanak večeras u 21h u hotelu Nikić. saopštio je “Vijestima” jedan od organizatora građanskih protesta “Odupri se 97.000”, Džemal Perović.

“U javnosti su se oglasili i pojedini mediji i interesne grupacije koje unose zabunu sa ciljem nanošenja štete ujedinjenju građana, cijelokupne opozicije i svih onih koji podržavaju proteste. Za njih i za pogrešne interpretacije djelova Sporazuma koje su se pojavile u javnosti Pokret “Odupri” se priprema posebno saopštenje”, kazao je Perović.

Predstavnici pokreta „Odupri se“ objavili su juče nacrt sporazuma koji su predložili opozicionim poslanicima kako bi se saglasili oko formiranja vlade građanskog jedinstva. Njen osnovni zadatak bio bi stvaranje uslova za održavanje fer i slobodnih izbora.

Dio opozicionih poslanika predložiće izmjene Sporazuma o budućnosti koje im je ponudio organizacioni odbor građanskog pokreta “Odupri se – 97000”, saznaju “Vijesti”. Organizatorima je ukazano da bi neki od opozicionih poslanika i partija mogli predložiti drugačija rješenja izlaska iz političke krize, navodi sagovornik.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com