VEĆINA GRAĐANA NE MOŽE PRATITI UTAKMICU REPREZENTACIJE: Evo šta kažu iz TV Nova M koja ima EKSLUZIVNA PRAVA - Volim Podgoricu

VEĆINA GRAĐANA NE MOŽE PRATITI UTAKMICU REPREZENTACIJE: Evo šta kažu iz TV Nova M koja ima EKSLUZIVNA PRAVA

Crna Gora gostuje Bugarskoj u prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, i ova utakmica je u toku, ali oko 60 odsto crnogorskih građana ne može bodriti našu reprezentaciju ispred svojh TV ekrana.

To su svi koji koriste usluge Crnogorskog telekoma i M:tel-a, zbog, kako su ranije saopštičli, nemogućih uslova koje im je ispostavila TV Nova M, kao eksluzivni distributer za crnogorsku reprezentaciju.

“Apelujemo na kablovske operatere Telekom i Mtel da prihvate Ugovor o distibuciji TV Nova M, koji su dobili pod jednakim uslovima i omoguće svojim korisnicima, građanima Crne Gore, da prate mečeve crnogorske reprezentacije u okviru svih fudbalskih takmičenja do 2022”, saopšteno je danas iz TV Nova M.

Iz Crnogorskog Telekoma su danas ocijenili da je ponuda vlasnika televizije (TV) Nova M za distribuciju pokušaj ucjene korišćenjem sadržaja od javnog interesa.

TV Nova M, koja je ekskluzivni emiter utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu, naložila je ranije Crnogorskom Telekomu i Mtel kompaniji da uklone taj kanal sa svojih platformi.

Kao odgovor na ovaj potez TV Nova M, stigla je, od strane Telekoma Srbije, koji je vlasnički povezan sa M:tel-om, zabrana emitovanja programa RTS za Telemach i Total, koji su vlasnički povezani sa TV Nova M.

Iz Telemacha je saopšteno da im je Telekom tražio 10 puta više novca za emitovanje programa RTS nego što je slučaj u Hrvatskoj i Sloveniji, i pet puta više nego što naplaćuje u BIH.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com