ZABRANJENI PRONALAZAK NIKOLE TESLE: Kada su saznali bankari, sazvali su hitno sjednicu vlade SAD, a onda su se umiješali Rotšildi i Rokfelerovi - Volim Podgoricu

ZABRANJENI PRONALAZAK NIKOLE TESLE: Kada su saznali bankari, sazvali su hitno sjednicu vlade SAD, a onda su se umiješali Rotšildi i Rokfelerovi

Početak ere energetike bez goriva veže se za 1903. godinu, kada je Nikola Tesla pronašao rezonantni transformator, i dobio na izlazu energiju koja je mnogo puta veća od ulazne. Pomoću samo jedne turbine, nijagarske elektrane i sistema za prenos energije bez provodnika, Tesla je snabdio električnom energijom cijelu državu.

Novinar je pitao Teslu: „Odakle se uzima energija?“

Tesla je jednostavno odgovorio: „Energija se uzima iz etra, ja hladim etar i pretvaram ga u električnu energiju.“

Nakon što su novinari proširili vijest o tome da se iz prostranstva može uzeti bilo koja količina energije i da se može prenositi bez provodnika na bilo kom rastojanju, pri tome se ne koristi ni ugalj, ni nafta, ni gas, održano je hitno zasijedanje vlade SAD-a na kom su učestvovali i bankari.

U knjigama je zabilježeno da je bankar Bernard Baruh obraćajući se Morganu rekao sledeće: “Novine pišu o nekom Tesli, koji želi da prodaje praktično besplatno energiju. Ako se stvari tako budu odvijale, mi ćemo izgubiti monopol”.

Ovo je bio alarm nakon koga je donijeta odluka da se zabrani Teslina tehnologija, a njegovi patenti su povučeni iz biblioteka. Naš naučnik je maltene preko noći nestao iz medija a u sve su bili umiješani i porodice Rotšild i Rokfeler koji su pri akademijama nauka raznih država stvorili komisije za „borbu sa pseudo naukom“ koje još uvijek ometaju razvoj i uvođenje tehnologije bez goriva.

Mnogi fizičara su umrli pod čudnim okolnostima, poput Anrija Poenkarea, Rusa Filipova i Pilčikova.a na kraju je planirano da se iz fizike izbriše pojam „etar“.

Za ovo je stvoren projekat pod nazivom: „specijalna teorija relativiteta“ a samo im je bio potreban fizičar koji bi to sproveo u djelo. I to se desilo preko njihovog rođaka Openhajmera.

Majka Alberta Ajnštajna radila je kao vaspitačica u njegovoj porodici, a on je znao da se njen sin bavi fizikom. Ona se brinula o naučnoj karijeri svog sina i na kraju mu je našla posao koji je uspješno odradio.

Specijalna operacija za uvođenje u nauku Ajnštajnove teorije relativiteta uspješno je realizovana. Pomiješani su nespojivi pojmovi, kao što su prostor i vrijeme, što je u startu najgrublja filozofska greška. Opus primjene Teorije relativiteta je jedna tačka kada nema brzine, tada ona stvarno radi, pošto je to teorija za jednu tačku kada je brzina jednaka nuli. Pritom su je uopštili za bilo koju brzinu, odnosno opet je napravljena greška.

Već postoje dokazi da brzina svjetlosti nije najveća, postoje čestice koje se kreću brže, što su već naučnici dokazali. To slama teoriju relativiteta u korijenu i u izvjesnoj mjeri potvrđuje verziju o tome da je ona bila svjesno uvedena i promovisana, da se fizika usmjeri na pogrešan put.

Teorija relativiteta je naručena teorija i glavni cilj te teorije nije istina, već pokušaj da se u fizici zabrani pojam etra, da se ne bi dala mogućnost da se razvija tehnologija koja bi koristila Tesline pronalaske. Jer bilo koja zemlja koja ima dovoljno besplatne energije će biti istinski nezavisna, i grupa bankara koji streme novom svetskom poretku će izgubiti vlast. Zajedno sa vlašću oni bi izgubili dio svoje moći, jer su nafta i gas prije svega moć.

Alo/D.S./Foto: Profimedia

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com