Ambasadorka Britanije: Crna Gora i Engleska – utakmica između starih prijatelja - Volim Podgoricu

Ambasadorka Britanije: Crna Gora i Engleska – utakmica između starih prijatelja

U video obraćanju na ambasadinoj Facebook stranici, britanska ambasadorka i ministar sporta i mladih su govorili o vrijednostima sporta i crnogorsko – britanskih odnosa.

U susret fudbalskoj utakmici Crna Gora – Engleska zakazanoj za ponedeljak veče, britanska ambasadorka Alison Kemp i ministar sporta i mladih Nikola Janović osvrnuli su se na značaj sportskih vrijednosti kojima obje reprezentacije teže: prijateljstvo, poštovanje i izvrsnost.

Montenegro v England football match – game between old friends

U susret utakmici Crna Gora – Engleska, pitali smo britansku ambasadorku Alison Kemp i ministra sporta i mladih Nikolu Janovića o vrijednostima sporta i crnogorsko – britanskih odnosa. Prema njihovim riječima, te vrijednosti su jednake olimpijskim: prijateljstvo, poštovanje i izvrsnost. Pogledajte cjelokupan video i recite nam šta vi mislite o njihovim riječima.Ministarstvo sporta i mladihVlada Crne GoreFudbalski savez Crne Gore – Football Association of MontenegroEngland football team

Gepostet von British Embassy Podgorica am Samstag, 23. März 2019

Kako je ambasadorka Kemp istakla u ovom video obraćanju, naše dvije zemlje spaja duboko uzajamno poštovanje.

Takođe, ambasadorka je rekla da Crna Gora, iako geografski mala, često oduševi Ujedinjeno Kraljevstvo spektakularnim uspjesima svoje reprezentacije i individualnih sportista.

Ministar sporta i mladih Nikola Janović je ocijenio da je prijateljstvo koje spaja naše dvije zemlje ono koje spaja i naše dvije reprezentacije, te da tako vidi i nastupajuću utakmicu, kao onu između starih prijatelja.

Po njegovim riječima, želja za uspjehom je ono što svaku reprezentaciju motiviše i poželio uspjeh najboljoj reprezentaciji – crnogorskoj.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com